Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (23/171) > >>

balanta:
Maria_a culmea e ca aceste constrangeri sunt fluturate doar generic...pt ca libertatea adevarata ar crea o mare dezordine probabil....asa ca fluturam convingeri ca sa putem "sanctiona" cine nu le aplica...chiar daca prea putini o fac...pana la urma e chestie de control, reguli....si ce se intampla in societate se reflecta si la nivel de "celula"....candva exista doar notiunea de familie....acum din ce in ce mai des auzim cuplu sau relatie....daca pana ceva timp in urma indivizii erau centrati pe dezvoltarea familiei ca si scop...acum vorbim de dezvoltarea noastra ca individ...ceea ce nu e neaparat rau....

Mari_a:
Nu e rau deloc. Nu stiu, pe mine prea multa teorie a inceput sa ma doara. Regulile au fost facute pentru a fi incalcate. Cine si cand a facut regulile astea, care sa-mi dicteze mie in viata azi?
(Rebel fara cauza, adolescenta intarziata - asa-mi zice a mea!)

balanta:
io de mult am renuntat la teorie... :)...numai ca mi se tot spune ca nu asta e normalitatea, ca raman pe afara daca nu merg in pas cu majoritatea!!!...dar una peste alta, cu sau fara constrangeri e multa ipocrizie....! ;D

Mari_a:
Aaaa, ma uit in jurul meu - si la ei si la ele: atinge cote maxime!

Cum ii zicea la topicul asta? Single in cuplu? Ca la fotograf: cum doriti? O poza single, de cuplu sau de familie?   ;D
Zicea una odata ca a fi single este un lux.

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 24 Octombrie 2011, 12:58 ---.......
Zicea una odata ca a fi single este un lux.

--- Terminare citat ---

phiii, ce imi place chestia asta  ;D - nu credeam ca poate suna asa cool (indiferent cum l-as lua pe "lux" - ca unitate de masura sau ca definitie a elegantei   8) ) - e o perspectiva din care poti sa privesti aceasta stare a noastra ca foarte convenabila - ajungi la varsta noastra ingrata (nici aici, nici acolo) sa poti spune - imi permit luxul de a fi single

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă