Tot ce se va intampla acolo, va fi la modul lejer. Nu exista un program, decat cel de DJ si de petrecere de seara. Mare parte din preparari se vor face afara, la ceaun, la cuptorul de paine, la gratar. Veti putea urmari, privi, sau chiar ajuta, veti putea de asemenea gusta din ceea ce se pregateste. Sambata dimineata vom face must, cine vrea si are placere poate sa stranga la teasc. Deci nu este un program, de la ora la ora cutare facem ceva, de la alta facem altceva. Va fi un fel de sarbatoare campeneasca deschisa, incepand de vineri de la sosire, pana duminica la amiaza, la plecare. Se va prepara magiun de prune, zacusca, heciumpeci (gem de macese), se vor pune conserve de iarna, gogonele, castraveti, gogosari.
Daca timpul este frumos, o sa facem si o plimbare de o ora - doua, in zona, asa ca este bine sa veniti echipati de a sta afara si pt un pic de miscare. Nu va incarcati bagajele inutil cu tinute "nu stiu cum", ganditiva ca sunteti la munte si ca o sa stati mult afara. Seara aici este frig, nu seamana deloc cu clima si temperaturile de la campie.