Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (50/72) > >>

luciamanta:
   Fenomenul Sibiel este unul dintre putinele certitudini ale vietii mele. La Sibiel nu este nici timp, nici spatiu. Esti suspendat in frumos.
   Pensiune neîncăpătoare. Locuri binecuvantate si minunate. Un colţ de viata. Cald, incredibil de cald. Mult soare. Ai senzatia ca fiecare peisaj canta.
   Multi oameni. Diferiti, foarte diferiti. Vorba Deliei din Brasov,  prin atitudine sunt uniti oamenii atat de diferiti. Oameni cu un chef de viata senzational, deschisi, veseli.
   Astazi am revenit la penibilul realului meu de fiecare zi... :) 

luciamanta:
   În drum spre biserica din Sibiel... În incinta curtii bisericii se afla si Muzeul de Icoane pe sticla, muzeu care adaposteste 600 de exponate ale principalelor tipuri de icoane pe sticla din Transilvania. Un muzeu extraordinar care trebuie vizitat pentru a putea admira splendoarea creativitatii si traditiei crestine ortodoxe.

luciamanta:
O splendida icoana, care il reprezinta pe Sfantul Nicolae

Plusar:
a  zis cineva karaoke ? de acum karaoke = Theo !  :2funny:
pana si cei 2 baieti de la tehnic au fost depasiti de situatie ! 

Geta D:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 01 Octombrie 2012, 11:25 ---   Fenomenul Sibiel este unul dintre putinele certitudini ale vietii mele. La Sibiel nu este nici timp, nici spatiu. Esti suspendat in frumos.
   Pensiune neîncăpătoare. Locuri binecuvantate si minunate. Un colţ de viata. Cald, incredibil de cald. Mult soare. Ai senzatia ca fiecare peisaj canta.
   Multi oameni. Diferiti, foarte diferiti. Vorba Deliei din Brasov,  prin atitudine sunt uniti oamenii atat de diferiti. Oameni cu un chef de viata senzational, deschisi, veseli.
   Astazi am revenit la penibilul realului meu de fiecare zi... :)

--- Terminare citat ---

Ca bine zici!
Cu fiecare actiune imi dau seama ca ar trebui sa invatam mai mult  "sa ne traim viata" si sa nu lasam haosul de zi cu zi sa ne perturbe linistea din suflet si ginduri. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă