Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
bit:
Io-mi cer scuze in avans, insa abia acum am ajuns acasa. Asa ca pozele le impachetez si vi le trimit maine. :tomato:
Matei:
ce bine ca s-a intors doamna noastra profesoara, caroline! :) si cu poze proaspete: mi-a placut poza cu siragurile de ardei si de ceapa, de asemenea cea cu paraul. nu mi-a placut aranjamentul de toamna, o simetrie prea cautata. stiu ca nu te vei supara, nu era aranjamentul tau.
Caroline:
Pozele nu prind niciodata lumina reala, mirosurile, vocile, senzatiile, linistea, caldura... ::)
Matei, pot sa te rog ceva? Da' nu te superi, da... Nu-mi mai spune doamna profesoara. Nu e nimic gresit din partea ta, stiu, doar ca imi suna mie intr-un fel.... subiectiv vorbind, nu pot explica de ce.
@ bit, nu e graba.
micaela:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 30 Septembrie 2012, 21:06 ---Pozele nu prind niciodata lumina reala, mirosurile, vocile, senzatiile, linistea, caldura... ::)
Matei, pot sa te rog ceva? Da' nu te superi, da... Nu-mi mai spune doamna profesoara. Nu e nimic gresit din partea ta, stiu, doar ca imi suna mie intr-un fel.... subiectiv vorbind, nu pot explica de ce.
@ bit, nu e graba.
--- Terminare citat ---
;D
Caro, "profa de bio" iti suna mai bine? ;D
Te inteleg perfect. si mie imi vine sa ma intorc sa ma uit in spate cand cineva mi se adreseaza cu d-na profesoara. ;D In interiorul meu este inca cineva de varsta lor, cu aceeasi minte si chef de joaca, si mi-e tare greu sa-mi pastrez macar o bruma de prestanta, prefacandu-ma mai serioasa decat sunt. :)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 30 Septembrie 2012, 21:06 ---.........Matei, pot sa te rog ceva? Da' nu te superi, da... Nu-mi mai spune doamna profesoara.
--- Terminare citat ---
" teacher leave the kids alone"! apropo, teacher e mai bine? :) glumesc, gata, doar caroline caro de-acum incolo. scuze pentru apelativul prea putin inspirat, dar folosit cu mult drag. :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă