Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (51/72) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Plusar din Luni, 01 Octombrie 2012, 12:44 ---a  zis cineva karaoke ? de acum karaoke = Theo !  :2funny:
pana si cei 2 baieti de la tehnic au fost depasiti de situatie !

--- Terminare citat ---
Atat concursul de dans, cat si actiunea karaoke au reprezentat senzatiile serii/diminetii! Theo, pur si simplu, a interpretat melodia Laurei Stoica, a trait-o intens in felul ei. Eu am simtit acest lucru! Si ceilalti cantareti ai grupului s-au transpus in pielea celor pe care i-au interpretat. Au fost momente amuzante, au fost clipe inedite.

noryx01:
Incerc de juma' de ora sa scriu ceva despre cat de frumos a fost, da' nimic nu mi se pare macar pe-aproape de ce am trait zilele astea... ...asa ca va las pe voi si o sa ma bucur doar citind  ;)
N-am uitat de promisiune, asa ca iata regulamentul junilor...

luciamanta:
   Draga Nora, ma bucur tare mult ca ai postat regulamentul junilor si ca te-ai simtit foarte bine la Sibiel. Regulamentul junilor poate fi o buna sursa de inspiratie pentru regulamentul comunitatii SC!  :D ;D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Duminică, 30 Septembrie 2012, 22:12 --- ;D
Caro, "profa de bio" iti suna mai bine?  ;D

--- Terminare citat ---

Bre, dati-mi voie,  macar aici (sau mai ales aici) sa nu mai fiu "profa"...nu v-ati prins?!  ;D
Ca daca m-ar pune cineva sa vorbesc despre lectia Sibiel, n-as avea deloc cuvinte... decat atat:  :yeah:

Lili Zamfirescu:
Frumos la Sibiel. Maxim. Data viitoare jur sa nu mai mananc atat. Multumesc celor care m-au oblojit cu pastile pentru diverse. Aseara am mancat premiul de la concursul de dans. Plus gem de prune cu paine si unt. Gemu' n-a fost premiu..... :sorry:. Azi am fredonat Delilah. Si sunt fericita ca intr-un timp atat de scurt am ras si simtit atat de mult. Alte vorbe sunt pe langa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă