Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (39/72) > >>

luciamanta:

--- Citat din: collin_pow din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:16 ---Angelica si luciamanta probabil ca cel mai frumos e sa mergem impreuna. Eu nu am nici o rezervare facuta inca pentru ca nu cred sa fie vreo problema... dar poate ca e mai bine sa facem.
Cum vorbim, cum ne intalnim? eu va pot suna maine... pot si acum daca nu va deranjez ... poate ar trebui sa facem o conferinta:) numarul meu este 0757 56 3776
@admin : multumesc pentru grija si pentru informatii:) de vrut... vreau sa socializez de aceea si vin ... sper sa imi si reuseasca :)

--- Terminare citat ---
Collin, ar fi bine sa mergem impreuna, asa cum ai sugerat, dar perspectiva microbuzului nu imi surade deloc. Va fi aglomerat in mod sigur si exista unele neplaceri si riscuri cu microbuzul. Este parerea mea, sper sa nu se supere nimeni. As opta pentru tren, daca tu si Angelica veti merge cu microbuzul, este in regula, procedati cum credeti ca este mai bine pentru voi. O seara cat mai placuta si la buna vedere! :) *|*

GEDA:
Buna! Pt. luciamanta-cu mare placere, vreau sa mergem impreuna cu trenul pana la Sibiu. Eu vin mai de departe, de la Constanta. Din Bucuresti iau trenul de 9.50 catre Sibiu. Lasa te rog mail sau nr. de tel sa te pot contacta.

collin_pow:
mergem impreuna cu trenul!

luciamanta:

--- Citat din: GEDA din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:25 ---Buna! Pt. luciamanta-cu mare placere, vreau sa mergem impreuna cu trenul pana la Sibiu. Eu vin mai de departe, de la Constanta. Din Bucuresti iau trenul de 9.50 catre Sibiu. Lasa te rog mail sau nr. de tel sa te pot contacta.

--- Terminare citat ---
GEDA, e-maillul meu este: luciamanta@yahoo.com, iar telefonul: 0726.366.479. Unde ai dori sa ne intalnim?

luciamanta:

--- Citat din: collin_pow din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:27 ---mergem impreuna cu trenul!

--- Terminare citat ---
Ok, Collin, cum vrei tu! :) Sa imi spui, te rog, unde ar fi bine sa stabilim intalnirea si la ce ora?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă