Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (40/72) > >>

collin_pow:
Ne vedem la 9:00=9:10 in fata la informatii sa ne luam bilete impreuna! Am vb cu ANgelica la telefon si am ajuns la un consens.:) Daca sunt alte propuneri doamnelor domnilor ... va rog :) In principiu pentru mine suna bine.

collin_pow:
GEDA la ce ora ajungi din Constanta?

luciamanta:

--- Citat din: collin_pow din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:31 ---Ne vedem la 9:00=9:10 in fata la informatii sa ne luam bilete impreuna! Am vb cu ANgelica la telefon si am ajuns la un consens.:) Daca sunt alte propuneri doamnelor domnilor ... va rog :) In principiu pentru mine suna bine.

--- Terminare citat ---
Asa ramane! Este valabil pentru toti cei care doresc sa plece vineri la 9.50 cu trenul! Am vorbit cu GEDA acum la telefon, va veni si ea cu trenul! :thumbup:

luciamanta:

--- Citat din: collin_pow din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:33 ---GEDA la ce ora ajungi din Constanta?

--- Terminare citat ---
GEDA ajunge la ora 9.00 in autogara care se afla in apropierea Garii de Nord. De indata ce soseste in Bucuresti imi da de stire. Poate ar fi bine sa ii cumpar eu bilet de tren si apoi sa o asteptam cu totii alaturi de noi.

collin_pow:
De aceea am intrebat cand ajunge ... aveam aceeasi idee:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă