Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (38/72) > >>

angelica6767:
Da,collin_pow!Mergem impreuna!Numai ca trebuie sa ne rezervam locuri!Ti-ai facut rezervarea?Daca nu pot sa o fac eu maine.Daca vrei cateva lamuriri cu privire la microbuz si toate celelalte ma poti suna la unul din nr.0742 150 588 sau 0730 285 720.Ma poti suna cand vrei.

luciamanta:

--- Citat din: admin din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:02 ---
- pt cei care vin vineri:
pt ca Marian a inceput sa vina la servici de o zi, am sa ma reped eu pana in gara din Sibiu sa va iau cu microbuzul. Am inteles ca au nevoie de transfer pana la Sibiel:
Angelica Bucuresti
Geda Bucuresti
Luciamanta Bucuresti
Colin_pow
Oana Braila
Gina Braila,
iar ora este 15.30.
O sa fiu la 15.40 in parcarea din fata garii, care este lipita de autogara Transmixt. Este acolo o mica bisericuta, am sa-mi parchez microbuzul in fata ei. Este un Mercedes Vito argintiu cu numere de Germania: M WK 350.

--- Terminare citat ---
Multumim mult pentru sprijin, ne vedem vineri in parcarea din fata garii! :) :dance:

admin:
Pensiunea se numeste Pensiunea Sibiel, sat Sibiel, oras Saliste, jud Sibiu. Adresa 192 D.
Pe colegul tau de camera il cheama Radu, numarul de telefon insa fara acceptul lui nu pot sa-l postez aici. El vine vineri ca si tine, cu masina, din Bucuresti.

Nu te ingrijora nici pt faptul ca esti nou aici in SC, nici de drumul pana la Sibiel. O sa fiu in gara si o sa ne intalnim acolo, am sa va iau pe toti cei care sositi atunci. Cat despre actiune, am scris ieri la precizari cam ce inseamna o astfel de intalnire, asa ca depinde doar de cat de comunicativ si de deschis pt socializare esti. Deci doar de tine. Sunt convins ca o sa-ti placa. Deci ...fara griji si ganduri! Ne intalnim la petrecere! *|* *|* *|*

luciamanta:

--- Citat din: GEDA din Luni, 24 Septembrie 2012, 21:59 ---Buna tuturor! Si eu am nevoie de transport de la Sibiu la Sibiel. Ajung vineri in gara la Sibiu la ora 15.25 cu trenul de la Bucuresti.Vin mai de departe dar din Bucuresti iau trenul de la ora 9.50.

--- Terminare citat ---
GEDA, ai fi de acord sa mergem impreuna cu trenul pana la Sibiu?

collin_pow:
Angelica si luciamanta probabil ca cel mai frumos e sa mergem impreuna. Eu nu am nici o rezervare facuta inca pentru ca nu cred sa fie vreo problema... dar poate ca e mai bine sa facem.
Cum vorbim, cum ne intalnim? eu va pot suna maine... pot si acum daca nu va deranjez ... poate ar trebui sa facem o conferinta:) numarul meu este 0757 56 3776
@admin : multumesc pentru grija si pentru informatii:) de vrut... vreau sa socializez de aceea si vin ... sper sa imi si reuseasca :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă