Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
Geta D:
--- Citat din: Caroline din Luni, 24 Septembrie 2012, 15:16 ---Si eu am luat intai legatura cu Delia, dar pe urma m-a sunat Iuliana, care o sa ma ia si pe mine direct de-acasa, asa ca eu nu mai ajung in Sibiu. Anunt astfel ca locul meu in masina Deliei de la Sibiu la Sibiel, sau din microbuzul lui Gigi, este liber.
Gigi si aviz tuturor: avand in vedere ca suntem o multime de oameni, cred ca ar fi util sa apara o lista pe forum si cu distributia pe masini, ca sa stim cine cu cine, cine cu microbuzul si cine nu are inca cu cine.
Deci:
1. Microbuz Gigi - ... ?
2. Masina Iulianei - Iuliana, Caroline
3. Masina Deliei - Anyasolo, ... ?
4. Masina lui Lili - Lili, Bitek
5. Masina lui Radu - Radu, Geta, Carmen, Catalina, Mihaela
6. ....
--- Terminare citat ---
Geta D:
--- Citat din: Dinu Geta din Luni, 24 Septembrie 2012, 17:13 ---
--- Terminare citat ---
Scuze, adaug la lista 5:
1. Microbuz Gigi - ... ?
2. Masina Iulianei - Iuliana, Caroline
3. Masina Deliei - Anyasolo, ... ?
4. Masina lui Lili - Lili, Bitek
5. Masina lui Radu - Radu, Geta, Carmen, Catalina, Mihaela
6. ....
devita:
--- Citat din: Emi 53 din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 17:32 ---Devita ,cu draga inima.Eu plec din Cluj vineri la ora 8 dimineata
--- Terminare citat ---
Emi, cum putem lua legatura pentru plecarea la Sibiel?
angelica6767:
--- Citat din: admin din Luni, 24 Septembrie 2012, 14:55 ---M-am intors, azi m-am ocupat de meniu, maine de program si poimaine de microbuzul Sibiu - Sibiel. Nu am citit tot ce s-a scris pe acest topic, urmeaza sa o fac maine. Doream doar sa ma asigur ca toata lumea care vine cu trenul sau autobuzul pana in Sibiu si are nevoie de transfer la Sibiel, a si anuntat aici pe forum. Pana poimaine nu este nici o problema, doar sa nu fie cineva care sa ma anunte joi seara, pt vineri, pt ca atunci nu mai am cum sa ajut.
--- Terminare citat ---
Gigi,suntAngelica!Stiu ca m-am hotarat tarziu,dar poate,cine stie ,un locsor si pt.mine.
GEDA:
Buna tuturor! Si eu am nevoie de transport de la Sibiu la Sibiel. Ajung vineri in gara la Sibiu la ora 15.25 cu trenul de la Bucuresti.Vin mai de departe dar din Bucuresti iau trenul de la ora 9.50.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă