Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
collin_pow:
@Carmen: este ok ! Ne vedem la Sibiel.
@Admin : eu ma inscriu pe lista celor ce probabil ca au nevoie de transport Sibiu-Sibiel
Cine mai pleaca din Bucuresti fara masina? Poate ne grupam cumva de aici !
luciamanta:
Eu voi pleca vineri cu trenul spre Sibiu. La ora 09.50 va pleca trenul din Bucureşti şi la ora 15.25 va ajunge în Sibiu. Desigur că voi avea nevoie de microbuz pentru a ajunge în condiţii de siguranţă şi în timp util la Sibiel. Aşadar, mă înscriu pe lista celor care au nevoie de transport între Sibiu şi Sibiel. Mulţumim Gigi pentru sprijin! Să ne revedem cu bine! :) :giggle:
Caroline:
--- Citat din: anyasolo din Luni, 24 Septembrie 2012, 08:57 ---Intre timp , am luat legatura cu Delia, si vom veni cu ea....care venim.
--- Terminare citat ---
Si eu am luat intai legatura cu Delia, dar pe urma m-a sunat Iuliana, care o sa ma ia si pe mine direct de-acasa, asa ca eu nu mai ajung in Sibiu. Anunt astfel ca locul meu in masina Deliei de la Sibiu la Sibiel, sau din microbuzul lui Gigi, este liber.
Gigi si aviz tuturor: avand in vedere ca suntem o multime de oameni, cred ca ar fi util sa apara o lista pe forum si cu distributia pe masini, ca sa stim cine cu cine, cine cu microbuzul si cine nu are inca cu cine.
Deci:
1. Microbuz Gigi - ... ?
2. Masina Iulianei - Iuliana, Caroline
3. Masina Deliei - Anyasolo, ... ?
4. Masina lui Lili - Lili, Bitek
5. ...
Danniela:
@Admin : si eu ma inscriu pe lista celor care ca au nevoie de transport Sibiu-Sibiel
pentru joi 27/09/.
Eu voi pleca joi cu trenul spre Sibiu. La ora 09.50 trenul va pleca din Bucuresti, la ora 15.25 va ajunge în Sibiu. Asadar, ma înscriu si eu pe lista celor care au nevoie de transport între Sibiu si Sibiel. Multumesc mult pentru sprijin! Sa ne vedem cu bine!
collin_pow:
@Danniela poate mergem impreuna! daca esti de acord da-mi un semn te rog!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă