Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (32/72) > >>

anyasolo:
cred ca, ar fi 2 locuri libere in masina Deliei, din Sb-Sibiel...lasati un nr. de tel. sa ia legatura Delia cu voi, sa va confirme...SCUZE, daca vb in locul ei...

admin:
Angelica, imi pare foarte rau, dar nu mai am nici un loc liber, nici la mine la pensiune, nici la Pensiunea Gentiana. N-am vrut sa ma pripesc sa-ti dau un raspuns ieri, am asteptat pana cand am facut impartirea pe camere, sa vad ce iese. Si nu-mi ramane nimic. Singura sansa este sa se anuleze unul dintre cele doua apartamente rezervate prin booking. Daca primesc o anulare de la evrei, am sa te anunt.

admin:
Am definitivat partea de meniu si vreau sa va scriu cate ceva despre ce o sa serviti aici, la Sibiel.

Pt ca vineri o sa sositi la ore diferite, am organizat o masa deschisa, astfel incat pe masura ce se soseste, fiecare sa se poata servi, fara sa existe o conditionare de timp sau de asteptare dupa ceilalti. Am gandit, impreuna cu Marcel, bucatarul sef, un meniu cat mai apropiat de cel gospodaresc si specific, toate mesele avand in componenta produse preparate aici. Exista si produse mai grele, specifice bucatariei traditionale ardelenesti dar si din cele mai light, pt cei care au un regim mai "atent" urmarit.

Cateva din preparatele cu care veti fi asteptati si "ospatati" la Sibiel:

paine de casa
paine cu untura, boia si rondele de ceapa
branza de vaci cu smantana
telemea
burduf
iaurt
fasole batuta
slanina afumata
jumeri
costita afumata prajita
carnati fierti in moare
piept de porc fiert
carnati la gratar
costita la gratar
coaste la gratar
salata de vinete
zacusca
legume la gratar (vinete, ciuperci, dovlecei)
ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
supa de gaina
ciolan cu varza
sarmale
cocolos la gratar (bulz)
placinta cu mere
placinte cu ceapa
placinte cu varza
scoverzi
clatite cu magiun
legume proaspete: rosii, gogosari, castraveti, ceapa rosie, ardei iute

Evident toate impartite pe zile si mese. Se intra cu un dejun tarziu - cina tip bufet, vineri si se iasa cu pranzul de duminica, undeva in jurul orei 12.00 - 13.00. Sunt doua mic dejunuri, doua pranzuri, doua cine. 












Lili Zamfirescu:
deci deja salivez maxim... :D...nu mai mananc pana vineri.

Matei:
pai daca s-ar fi postat meniul acesta de la bun inceput, cred ca s-ar fi triplicat numarul participantilor, abia acum vad ce am pierdut.  :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă