Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
angelica6767:
Buna,Gigi! Stiu ca m-am trezit foarte tarziu!Am vorbit cu Samiza,ieri,24 septembrie,poate,poate imi gaseste si mie un locsor pe undeva! Samiza,cum este ea draguta a spus ca va incerca,dar slabe sperante.Slabe sperante sa renunte cineva!Nu m-am inscris din timp pt.ca am avut niste probleme si nu eram sigura ca voi merge! Daca nu va fi sa merg ,asta e! Va doresc o sarbatoare atat de frumoasa cum nu a fost ea niciodata! Va iubesc si va imbratisez!
lumiere:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 24 Septembrie 2012, 09:07 ---Lumiere, cred că sunt destule persoane care se vor prezenta de joi la Sibiel. Eu nu ştiu încă ce să fac, mai trebuie să pun la punct unele lucruri la serviciu, să mai negociez pentru acordarea unei zile de concediu în plus.
--- Terminare citat ---
Ok, tinem aproape si vorbim pana atunci.
Te pup si multumesc!
collin_pow:
Probabil ca voi ajunge in SIbiu in jurul pranzului impreuna cu Carmen_Cris si cu cine mai alege varianta cu micro/macro bus din Bucuresti vineri dimineata. Ce variante de a ajunge la Sibiel avem in cazul in care microbuzul nu ne mai incape? :)
Carmen_Cris:
Buna Collin_pow. Stiu ca vorbisem ca vreau sa plec vineri devreme. Intre timp m-a sunat Geta si am ramas in grupul care merge cu masina lui Radu, chiar daca pleaca in jur de ora 12.00. Si cei care pleaca cu trenul vor ajunge in jurul orei 16-17 la Sibiel. Scuze ca nu te-am mai tinut la curent cu ce am decis. Aveam de gand sa te contactez.
admin:
M-am intors, azi m-am ocupat de meniu, maine de program si poimaine de microbuzul Sibiu - Sibiel. Nu am citit tot ce s-a scris pe acest topic, urmeaza sa o fac maine. Doream doar sa ma asigur ca toata lumea care vine cu trenul sau autobuzul pana in Sibiu si are nevoie de transfer la Sibiel, a si anuntat aici pe forum. Pana poimaine nu este nici o problema, doar sa nu fie cineva care sa ma anunte joi seara, pt vineri, pt ca atunci nu mai am cum sa ajut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă