Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja. 3 – 13 septembrie 2012

<< < (6/9) > >>

admin:
Este vorba de Blue Air. Dintr-o incercare anterioara, in care nu s-a reusit aceasta operatiune, stiu ca nu este posibil transferul.

Caroline:
Buna, Gigi! Tocmai am vazut cu surprindere postarile de mai sus, eu stiam ca nu mai sunt locuri aici si ma gandeam sa ma inscriu anul viitor pentru Spania. Cum s-a rezolvat pana la urma cu locul Mihaelei - Braila? Daca este inca liber, ma bate gandul sa ma invoiesc primele 3 zile din anul scolar, ca oricum nu se face mai nimic si sa vin si eu. Dar trebuie sa stiu la ce pret s-ar putea obtine un alt bilet de avion acum pe numele meu si cat ar fi pretul total al excursiei, cu acesta. De asemenea, ar fi bine de stiut de unde este zborul? Daca e din Bucuresti, ar fi ok pentru mine, ca oricum sunt in Delta si as mai putea pierde o zi-doua prin zona si sa plec direct de-acolo. Daca nu, ar trebui sa vorbesc cu prieteni din Cluj/Timisoara, sa ajung cu o zi inainte de zbor. Imediat ce stiu aceste detalii, iti dau un raspuns ferm, iar incepand din cu 10 august, as putea si achita. Multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.

dadus:
Gigi ,banuiesc ca programul va fii  acelasi ca si in luna Mai.
Drum bun si distractie faina in urmatoarele actiuni.

admin:
Telepatie, acum am urcat in birou sa scriu cate ceva si aici.

Incep cu ce este foarte important sa nu uitati: pasaport. Pt Maroc este nevoie de pasaport. Deci luati si buletinul si pasaportul, verificati-le si sa aveti minim 6 luni pana la expirare.

Ora de plecare este aceiasi. 14.40. Check in incepand cu ora 12.00 de pe Aeroportul Otopeni. Pt orarul de zbor, urmariti link-ul: http://www.blueairweb.com/destinatii/orar-de-zbor pt ca pot aparea modificari.

Ne intalnim pe Otopeni in data de 3 septembrie, ora 12.00. Eu am biletele colectiv, va trebui sa luam locurile si sa predam bagajele. Conditiile pt bagaje, limita, alte lucruri legate de zbor: http://www.blueairweb.com/Conditii-De-Calatorie/

Nu exagerati cu bagajele. Acolo avem un microbuz inchiriat cu spatiu de bagaje in spate, nu insa si sus cum are al meu. In primavara am avut loc destul, in conditiile in care toti au venit cu bagaje decent de voluminoase. Asta inseamna un troliu mediu si o geanta de mana.

Nu va luati haine groase pt ca nu aveti ce face cu ele. Orientati-va pt incaltaminte usoara si comoda, pantalon scurt, short etc. Nu avem probleme cu intrarile la catedrale din cauza tinutei, deci se poate umbla la scurt. Sapca, basma, ce stiti ca purtati deobicei contra soarelui; o sa umblam in spatii deschise si va fi destul de cald. Nu am prognoza, dar cred ca vor fi 27 - 32 grade.

Cu banii stiti poezia: nu-i puneti pe toti la un loc si luati cat mai putini cash. Cardul este ideal.

Avem cateva zile de plaja. Nu uitati sa puneti in bagaje ceea ce aveti necesar pt baie.

Programul pe care o sa-l avem este identic cu cel din primavara. Doar excursia din Maroc este posibil sa fie un pic diferita, s-ar putea sa aleg ceva mai scurt si mai tipic pt Maroc. Costa in jur de 45 EUR, dar o sa mergem impreuna in port, in seara sosirii la Algeciras si o sa vedeti despre ce este vorba.

admin:
Hotelurile in care o sa fim cazati:

Hotel Holiday Inn Express Airport-Malaga
Address : Avenida Velazquez 290
Holiday Inn Express Málaga este cel mai apropiat hotel de Aeroportul Internaţional Malaga. Acesta oferă parcare gratuită şi camere moderne cu TV prin satelit şi facilităţi gratuite pentru prepararea de ceai şi cafea.
Acest hotel funcţional se află la o distanţă de 5 minute cu maşina de plajele de pe Costa del Sol. Centrul oraşului Málaga, care găzduieşte Muzeul Picasso, se află la 15 minute cu maşina sau la 10 minute cu trenul. Centrul de convenţii Málaga este la numai 4 km distanţă.
Fiecare cameră de la Holiday Inn Express Málaga beneficiază în întregime de încălzire şi aer condiţionat. Baia este prevăzută cu cadă şi bideu.

La Holiday Inn Express Málaga, tariful camerelor include un mic dejun continental. Există, de asemenea, un café-bar deschis până la ora 01:00. Restaurantul La Bizanga oferă meniuri ŕ la carte de luni până sâmbătă.

Hotel HG ***Granada
Avenida Cordoba, s/n (Calle Granada), 18210 Peligros
Este posibilă parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare) şi se pot percepe taxe.
Set 3km from the historic centre of Granada, Hotel Hg offers stylish rooms with contemporary decor and en-suite bathrooms with hydro-massage showers.
Boasting an on-site restaurant, this hotel is the perfect place to enjoy a light lunch, or a hearty evening meal.
Visit the historical centre of Granada from here, stroll through the stunning, windy, Andalusian streets. Spend a day exploring the World Heritage site, the Alhambra Palace, located just a short walk from the old quarter of the city.
This hotel also comes with a bar ideal for enjoying a tranquil evening drink and chat with friends or fellow guests.
Hotel Hg's 24-hour reception desk means you can come and go at your convenience. Lift passes for the Sierra Nevada Ski Resort can be bought on-site.

Ayre Hotel**** Córdoba   
Poeta Alonso Bonilla, 3, 14012 Córdoba
Amplasat în mijlocul unor grădini atractive, Hotelul Ayre Córdoba se află la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Córdoba. Acest hotel elegant oferă o piscină exterioară sezonieră, 2 terenuri de tenis şi acces Wi-Fi gratuit.
Hotelul Ayre Córdoba oferă camere spaţioase, cu un decor clasic şi vederi la grădinile extinse din jur. Toate camerele sunt dotate cu un televizor, un seif şi un minibar cu apă gratuită.
În timpul lunilor de vară, restaurantul de lângă piscină, La Parrilla, serveşte o gamă variată de preparate din bucătăria spaniolă. Hotelul Ayre oferă, de asemenea, un restaurant de tip bufet şi un snack-bar în aer liber, amplasat pe terasă.
Centrul istoric al oraşului Córdoba, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, se află la 10 minute de hotel, cu maşina sau cu autobuzul. Celebra Catedrală Mezquita şi Palatul Alcázar de los Reyes Cristianos se află la mai puţin de 5 km distanţă.

Holiday Inn Express *** Algeciras
Pi Palmones III Carretera La Térmica, s/n, 11379 Los Barrios
Situat în Parcul Tehnologic şi de Afaceri Los Palmones, Hotelul Holiday Inn Express Algeciras oferă camere cu aer condiţionat, TV prin cablu şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Plaja Tarifa se află la 31 km distanţă.
Camerele Hotelului Holiday Inn Express Algeciras sunt funcţionale şi moderne. Toate camerele includ un birou şi o baie proprie cu uscător de păr şi articole de toaletă.
Holiday Inn Express Algeciras are un salon elegant, dotat cu un TV cu ecran plat. De asemenea, există şi un café-bar unde se serveşte un variat mic dejun continental.
Oaspeţii pot parca gratuit la hotel, care se află lângă autostrada A7 şi la 8 km de centrul oraşului Algeciras. Recepţia cu program non-stop a Hotelului Holiday Inn poate oferi informaţii despre regiune şi servicii de închiriere de maşini. Cea mai apropiată plajă se află la 2 km distanţă.

Hotel El Pinar **** Toremolinos
Sierra de Guadarrama, S/N, 29620 Torremolinos
Situat în Torremolinos, la 1 km de plaja Playamar, acest hotel oferă camere cu balcon şi vedere spre munte sau mare, terenuri de tenis şi piscine în aer liber.
Camerele de la Hotelul Roc El Pinar sunt spaţioase şi dotate cu TV prin satelit şi aer condiţionat, precum şi cu baie privată.
La fiecare 20 de minute circulă un transfer gratuit cu autobuzul spre plajă şi spre centrul oraşului Torremolinos, aflat la 5 km distanţă. Aeroportul Malaga este la 4 km distanţă.
Hotelul are o sală de jocuri cu o masă de biliard, precum şi minigolf şi o zonă de joacă pentru copii. Pentru divertisment aveţi la dispoziţie spectacole live. Există, de asemenea, o echipă de animatori.
La restaurantul de la Roc El Pinar sunt servite preparate din bucătăria locală. Sunt oferite, de asemenea, baruri la piscină şi room service.
Noi avem demipensiune, cu bauturi incluse pe perioada meselor: apa, sucuri, bere, vin.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă