Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viva Espana! Circuit si plaja. 3 13 septembrie 2012
admin:
Pt Granada si in special Alhambra. Daca ati citit comentariile la excursia din primavara, sau daca v-ati informat pe net, probabil ca stiti deja ca Alhambra nu se poate vizita fara o rezervare on-line platita.
Ca si in primavara Samiza va rezerva si achita on-line pt toti participantii, costul cardului Bono. Acesta, pe langa faptul ca ne ofera posibilitatea de vizitare a Alhambrei la ora dorita si care va fi mentionata pe card (am rugat-o pe Samiza ca aceasta sa fie ora 15.00 in data de 4.09), va acorda gratuitate de acces in alte cateva obiective principale din Granada + 5 calatorii cu mijloace de transport in comun. Vom avea nevoie de ele pt ca Granada este un oras cu o lipsa acuta de parcari si nu putem circula sub nici o forma, intre obiective cu microbuzul.
Rugamintea este sa o sunati si sa ii comunicati daca sunteti de acord cu achizitionarea acestui card. Mai multe despre acesta puteti citi urmarind link-ul:
http://bonoturistico.cajagranada.es/en/default.aspx
Mari_a:
Si? I-ati taiat o ureche? ::)
admin:
Intors dupa 10 zile de Andalusie fascinanta, incerc sentimentul de "hai inapoi". Astept deja ziua in care am sa ma intorc acolo. Si cum sa nu vrei sa revezi acea particica minunata de Europa, scaldata de apele azurii ale Mediteranei, umbrita de palmieri si eucalipti uriasi, cu parcuri desenate de siruri nesfarsite de mirt, cu papagali galagiosi, cu coride, cu flamenco, cu fortarete maure, cu basilici impresionante, cu cele mai frumoase patio pe care le-am vazut vreodata, cu...?!
Sevillia, Malaga, Cordoba, Granada, Gibraltar, Torremolinos, La Cartuja, Alcazaba, Alhambra...Cata rezonanta, cat mister parca, in fiecare denumire! Eram copil si citeam de razboaiele crestino-maure, de El Cid, de emiri, califi, de minunatiile celor o mie de nopti din palatul Alhambrei. Mi-am dorit atunci atat de mult sa vad acele locuri...
Ar trebui ca descrierea Andalusiei sa fie o poveste, pt ca asta si este de fapt acel colt de Spanie. Am sa incerc, sa va "duc" acolo, sa priviti prin ochii mei, giuvaerul maur.
admin:
Am transmis celor care au participat, fotografiile facute de mine. Putine ca de obicei. Vreo 2400....
DanaC:
Multumesc mult Gigi. Tot ca de obicei fotografiile de la tine exprima si ceea ce nu se poate spune in cuvinte.
O poveste frumoasa din 1001 de nopti din care ramai cu sentimentul ca nu iti ajunge o viata ca sa o poti intelege in totalitate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă