Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (66/72) > >>

bit:
Pai...(vaaaaai, ce mancarimi de bolta palatina am! >:D da` nu poci,  :blush: ca-i fratili), bine bre, le pun si pe ele la socoteala. Ca rezultat separat, merge? Asa, hors concours. ::)

Caroline:
"Pe ele" cele care nu asteapta sa fie bagate in seama sau "pe ele" avutiile...? (Si tu o sa raspunzi "da").  ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:16 ---creca zicea de avutiile LUI nebagate in seama de dulcineele orbite de caroserii.  ;D

--- Terminare citat ---
No, deloc. Modest nu-s, da` stiu bine ce e (si mai ales ce nu e, ca e mai mult  ;D ) de capu` meu. Ziceam asa...intr-o doara.

A, asa ca sa stiti, pe post de disclaimer, daca vi se pare ca-s zburdalnic prea: am 39 si un pic 38.5 -vivat fiolele de algocalmin!- si muuulti, multi nasturi -asa le ziceam cand eram pici, nasturi- (de toate felurile si culorile) la bord.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:23 ---No, deloc. Modest nu-s, da` stiu bine ce e (si mai ales ce nu e, ca e mai mult  ;D ) de capu` meu. Ziceam asa...intr-o doara.

A, asa ca sa stiti, pe post de disclaimer, daca vi se pare ca-s zburdalnic prea: am 39 si un pic 38.5 -vivat fiolele de algocalmin!- si muuulti, multi nasturi -asa le ziceam cand eram pici, nasturi- (de toate felurile si culorile) la bord.

--- Terminare citat ---
bine ca te-ai dat in fapt..deci fiole de algocalmin, cate? ...si defineste cu nasturii, am intelectu devastat si erodat in general azi

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:17 ---Pai...(vaaaaai, ce mancarimi de bolta palatina am! >:D da` nu poci,  :blush: ca-i fratili)
--- Terminare citat ---

zi.  :hammer: (pe emoticoana asta scrie hammer  ;D)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă