Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (67/72) > >>

bit:
Pai nasturi de nurofen, de aspirine, de paracetamoli, de...pricipit? Si algocalmin 2 buc, sec, fara apa, ca nu stricam gustu` la vita nobila. Mai am 2 (da` astea numa`in caz de doamne feri, ca ma pasc alte minuni, prabisiri de tensiuni, cunoastem, avem experienta competitionala :))

bit:

--- Citat din: micaela din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:01 ---zi.  :hammer: (pe emoticoana asta scrie hammer  ;D)

--- Terminare citat ---
Deci nu zic nici daca ma bati. TIE nu. Chiar daca...adica nu, nu zic nici mort-copt.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:05 ---Pai nasturi de nurofen, de aspirine, de paracetamoli, de...pricipit? Si algocalmin 2 buc, sec, fara apa, ca nu stricam gustu` la vita nobila. Mai am 2 (da` astea numa`in caz de doamne feri, ca ma pasc alte minuni, prabisiri de tensiuni, cunoastem, avem experienta competitionala :))

--- Terminare citat ---
aha! ti-ai dechis farmacie?

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:09 ---Deci nu zic nici daca ma bati. TIE nu. Chiar daca...adica nu, nu zic nici mort-copt.

--- Terminare citat ---
ZI! varianta1.  :kissing:; varianta 2.  >:D; varianta 3. :food:; varianta 4.  :smiley6600: :rtfm:; varianta 5: >:( :box:

bit:
Pai adevaru` e asa: stand pe langa voi, ma molipsii si io de "vizualizari". Si-mi trecuse una prin cap ochi (ai mintii, normal) atunci  ;D atata tot

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă