Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (59/72) > >>

Caroline:
Multumim, Maria!  :yeah:

Mari_a:
Cu placere  :)

Crisan... Liniste, turisti putini, pensiuni inchise, case de vanzare, vant... de criza din toate directiile!

Casa Poporului sau Pentagonul  :D

Frumos, dar pustiu...

Cherhana. Pensiune de cinci stele, alta data plina de straini...

Lebada. P-asta a luat-o demult... vantu!

Pescari putini. Ici-colo, pe pontoane, se bea bere...

Mai trece agale cate un vapor... putine, din ce in ce mai putine... Or fi mai multe pe canalul Dunare-Marea Neagra.. Dar nu cred. De unde industrie?! Intr-o zi a trecut unu' cu grane. Si astea din ce in ce mai putine...

Pasagerul. Din Tulcea, vreo trei ore jumate pana-n Crisan. Asta-i Banat. A trecut intr-o zi si Moldova (cineva striga de pe mal "Moldova-i a noastra!"  ;D) si mai sunt inca vreo doua, in uz inca din anii '70...

Rapida. Una dus - una intors. Aproape o ora pana-n Crisan. Mai era pe timpuri si catamaranul, dar n-am vazut niciunu'.

Lotci... Nu mai trage nimeni la rame ca odonioara... Acuma toata lumea-i motorizata.

Scule de profesionisti...

...dar pescari amatori. In doua seri am (mai bine zis ati) prins vreo 6 kile... Stiuca la bidon si la lingurita  :D Cineva se intreba cum o fi sa fii momeala vie la stiuci... sa inoti cu acu-n buza si sa astepti sa.. te inghita!  :crazy2:

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 06 Septembrie 2012, 12:22 ---
--- Terminare citat ---
super si pozele din Delta, Mari_a! imi place ca spui si o mica poveste pe langa, in putine cuvinte dar expresive.  :flori:

Mari_a:
 ::)

Mila 23... sat al comunei Crisan (mai e si Caraormanul, dar acolo n-am ajuns anu' asta). Afara de pescuit, ceva pensiuni, ceva cazari la particulari... in rest.. liniste! Am constatat ca acolo, pentru oamenii din Delta, timpul curge altfel... Parca Reli zicea ca nu-s ei prea lenti, ci noi prea repeziti!

Au si camin cultural... cu amfiteatru. N-am nimerit noi la ora potrivita, sa ascultam un Hai Dunarea mea si un Foaie verde stuf de balta...bate vantul iarba nalta... si ma bate si pe mine... ca mi-e dor bade de tine...

Asta-i cam sofisticat sa fie doar pentru birdwatching... si pe mal asa... nush ce-i. Vreo statie de pompare-ceva...

Pensiune... "intre trestii sa te culce..."

Totul e relativ. Am mai multe poze cu case d-astea intr-o rână...

Mari_a:
Sat al comunei CA Rosetti: Letea - "sfarsit de veac"... XIX, ca-n romanul ala... Lumea inca mai traieste si mai face copii aici... Pe Costel l-ati vazut un pic mai sus.

Caii salbatici erau pititi in padure... ceilalti, daca nu trageau la carutele cu turisti erau la pascut... A facut cineva o poza cu aia doi care beau apa in tandem...

Transport persoane... Cum o fi sa iesi cu asta la "soseaua principala" cand e frig? Adica primavara si toamna, ca iarna ingheata bocna tot!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă