Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (58/72) > >>

Mamica:

--- Citat din: micaela din Marți, 04 Septembrie 2012, 09:17 ---draga doamna cu zambet splendid (cred ca pe criteriul asta v-ati reunit, tu si Mamica, in camera cu cele mai frumoase zambete  :)), sper ca s-o mai rataci un nufar si-n lac fara noroi.  :) :love:

--- Terminare citat ---

Nu acesta a fost criteriul. Noi ne-am intalnit in Maramures si am 'imbratisat-o' pentru ca stie mai multe cantece decat mine! Ceea ce nu-i putin lucru, crede-ma! Ne-au trebuit doar doua zile sa-l facem pe Luca (un domn foarte serios!), sa danseze ca un zabauc prin pustietatile de la poalele Crestei Cocosului. O imagine apocaliptica, care mi s-a intiparit pe retina si care intretine viu, zambetul atat de frumos clasificat de tine!

micaela:
"elevato-sprintar". ;D mi-a placut, desi e mai mult sprintar decat elevat. ???
si-apoi, n-am spus decat adevarul; zambetul tau a fost apreciat de toti. :)

Sa nu fim prea rele cu Florin, ca el mai si glumeste, asa cum si noi am facut-o cu el.  :) totul e sa nu fie luat prea mult in serios cand intra in rol de Don Juan.   Altfel, e baiat bun. :)

micaela:

--- Citat din: Mamica din Marți, 04 Septembrie 2012, 15:07 ---Nu acesta a fost criteriul. Noi ne-am intalnit in Maramures si am 'imbratisat-o' pentru ca stie mai multe cantece decat mine! Ceea ce nu-i putin lucru, crede-ma! Ne-au trebuit doar doua zile sa-l facem pe Luca (un domn foarte serios!), sa danseze ca un zabauc prin pustietatile de la poalele Crestei Cocosului. O imagine apocaliptica, care mi s-a intiparit pe retina si care intretine viu, zambetul atat de frumos clasificat de tine!

--- Terminare citat ---

ah, cum de nu mi-am dat seama ca nu zambetul ci cantecul a fost criteriul.  ;D Era aproape elementar, Watson.  :)

numai pe prietenii nostri foarte seriosi, M si M si L, nu am reusit sa-i facem sa dantzuiasca zapauc.... ;D

Mamica:

--- Citat din: micaela din Marți, 04 Septembrie 2012, 15:13 ---

numai pe prietenii nostri foarte seriosi, M si M si L, nu am reusit sa-i facem sa dantzuiasca zapauc.... ;D

--- Terminare citat ---

Asta pentru ca nu ne-am propus, mai!
Premisele exista insa. Unul dintre ei spunea intr-o seara c-ar aduce niste lautari din sat. Parutu-i-s-o lui (asa ceva!!!)  ca s-ar acorda mai bine cu 'descultimea' mea, decat Chris de Burgh.
So....

Mari_a:
Am fost de multe ori in Delta si m-as mai duce de si mai multe ori! A fost foarte frumos! Am facut 4 giga de poze - cu tot ce misca si ce nu misca! Le-am selectat pe cele cu personaje si le-am pus azi pe wetransfer.
Copii din Letea

Si dom'Costel, ghidul nostru din padure, cu familia...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă