Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 2 – 5 august 2012

<< < (2/26) > >>

wonderland:
Se stie care e locatia pentru excursia în Maramureș?

admin:
Nu, locatiile se stabilesc dupa ce se contureaza cat de cat numarul de participanti. Ai o propunere de locatie?
Anul trecut am fost la Ocna Sugatag si destinatia si locatia au fost bune, dar ca si la fiecare actiune, daca este posibil schimb locul de sedere.

wonderland:
Din păcate, nu. Recunosc, nu am ajuns nici în Maramureș , pana acum :blush:
Am auzit că și la Breb e foarte frumos. Nu pentru că prințul Charles are o casa acolo, ci, taman invers s-a intamplat.

Eu întrebam, ca sa fac niste prospectari privind transportul (cu ce se ajunge, la ce pret etc)

Oricum, după cum spuneam într-o postare din zona iasi, mă înclin în fata unui guru al organizarii, turismului și al formării spiritului de grup.
Așa că, mi-ar fi greu să am vreo părere. :)

danna n.:
Buna seara! Abia ce m-am inscris si tare as vrea sa merg in Maramu'! N-am mai fost niciodata, dar sper sa mai fie locuri!

admin:
Da, mai sunt Danna. Chiar acum pregatesc un newsletter general, in care am sa scriu si despre inscrierile in Maramures. Pt a putea stabili locatia (care se dimensioneaza functie de numarul de participanti) am sa rog pe cei care doresc sa participe ferm, sa achite cat pot de repede avansul catre agentie.
Pe topicul de Transgarasan ti-am transmis dat si coordonatele agentiei, poti lua, pt rapiditate legatura direct cu Samiza.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă