Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 2 – 5 august 2012

<< < (26/26)

lukady:

--- Citat din: Mimi din Duminică, 12 August 2012, 19:48 --- K,fii pe faza ca le-"arunc"...

--- Terminare citat ---

...gata !....le-am prins... :bow:...ms mult...am peste 1500 de poze de ''sortat''...
cred ca mai am de primit de la Dana,Lavinia si Nadia...ce id-uri au ?

lukady:

--- Citat din: Dinu Geta din Sâmbătă, 11 August 2012, 10:46 ---Eu merg la Sibiel cu Dana. Si am mai convins sa mearga Mihaela si Catalina din Bucuresti, si am convins-o si pe Paula de la Iasi (a fost cu noi la Maramu).  :thumbup:

--- Terminare citat ---

Getaaa !....iar in vacantza ?...cred ca m-ai intrecut in plimbari... :giggle:...ma intreb ce o sa faci cand termini de strabatut Romania...

Geta D:

--- Citat din: lukady din Miercuri, 15 August 2012, 15:23 ---Getaaa !....iar in vacantza ?...cred ca m-ai intrecut in plimbari... :giggle:...ma intreb ce o sa faci cand termini de strabatut Romania...

--- Terminare citat ---
O iau de la capat oricat de batrana o sa fiu. La 70 ani o sa sar si din avion  :worthy:

lukady:

--- Citat din: Dinu Geta din Miercuri, 15 August 2012, 15:41 ---O iau de la capat oricat de batrana o sa fiu. La 70 ani o sa sar si din avion  :worthy:

--- Terminare citat ---

... :strong:..esti tare de tot... :love:...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă