Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 2 5 august 2012
danna n.:
Multam fain, Gigi pentru indicatii. Maine achit Transfagarasanul integral si celelalte 2 avansul. Mi-a parut rau sa aud ca ai avut neplaceri si chiar daca sunt nou venita, vreau sa cred ca astfel de comportamente "teroriste" nu sunt prea dese in Singles Camp. Eu sunt o persoana rabdatoare careia nu-i place cearta si care iubeste drumetia pe munte. Cei care nu inteleg ca un traseu montan se parcurge pana la capat, nu se abandoneaza, nu au ce cauta pe munte.
admin:
Nu te speria Danna! Sunt inca aici si corectez lucrurile din mers. A fost greseala mea, stiu exact insa ce am de facut.
Ai dreptate in ceea ce priveste muntele. Acolo trebuie sa fi solidar, sa strangi de dinti, sa-ti pui toata energia si puterea sa reusesti. Dar nu tine doar de dorinta sau de vointa. Mai tine si de sanatate, masura de sedentarism etc. De aceea si fac evaluarea in prima zi.
Aici in SC inca nu s-au format, asa cum mi-as fi dorit pana acum, niste segmente de comunitate de acelasi profil. Asta ar fi ajutat mult. la Cu timpul insa probabil ca se va ajunge si la asa ceva. Poate si o trupa stabila de oameni mai de munte, pt care sa fie generate actiuni mai dinamice.
Caroline:
Si o trupa mai de mare, si una mai de strainatate si una mai domestica si de chef... :thumbup:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Marți, 26 Iunie 2012, 01:21 ---Si o trupa mai de mare, si una mai de strainatate si una mai domestica si de chef... :thumbup:
--- Terminare citat ---
da, da...si una de facut excursii de acasa, din fotoliu ;D
Geta D:
Buna tuturor,
Sunt nou inscrisa in Single Camp. Voi merge la Maramures si va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cu transportul pana acolo.
Eu sunt din Bucuresti.
Multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă