Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
theo365:
--- Citat din: angelica6767 din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:02 ---Dragii mei prieteni care merg la Cheile Nerei.Astazi am luat legatura cu Florin Z si o sa ne ocupam de inchirierea microbuzului.Deocamdata am vorbit cu cei din Bucuresti si au spus toti ca sunt de acord.Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.I-am trimis si un mail,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Gigi,Samiza cer ajutor.Poate mai vorbiti cu el,va mai suna pe voi.O sa mai incerc si maine.Ar mai fi o problema.Raluca de la pozitia 6 nu merge in excursia asta,S-a creat o confuzie.Deci,ar mai fi un loc liber.Asteptam amatori.Am vorbit si cu fetele din Pitesti.Si ele sunt de acord.Ar mai fi Mihaela M din Braila pe care o sa o sun maine,dar daca citeste acest mesaj,sa spuna daca este de acord sa vina in Bucuresti si sa pleca cu microbuzul.Mai este o fata din Tg Jiu,S.Mihaela.Nu stiu daca o putem lua de pe drum.Deci cei care sunt de acord cu aceasta varianta sunt in nr.de 14.Daca ar fi cineva sa ocupe si locul liber am fi 15.Eu si cu Florin incercam sa gasim varianta cea mai ieftina.Cand vom avea un raspuns sigur si in ceea ce priveste pretul,eu am sa iau legatura cu fiecare in parte.Daca aveti vreo intrebare,puteti sa ma sunati sau daca aveti vreo alta idee.
--- Terminare citat ---
Buna Angelica!!
Aici Braila!Sunt Teodora, de Mihaela din Braila iti pot spune ca nu putem lua legatura cu ea decat dupa 2 iulie cand revine in tara, iar despre mine iti pot spune ca voi sta o zi la Sibiel , apoi voi veni dinspre Sibiu catre Cheile Nerei!
:dance: :thumbup: :kissing:As dori totusi daca poti sa luam leg telefonic,adresa mea de e-mail este theo365@yahoo.com
danna n.:
--- Citat din: dauina din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:05 ---nici cu mine(poz 3) nu ai vorbit, dar sunt pentru......
--- Terminare citat ---
Nici cu mine nu s-a luat legatura...Dana de la pozitia 19. Si eu sunt interesata de transport din Bucuresti. Gigi a spus ca a dat datele mele de contact mai departe...As vrea sa stiu cu cine trebuie sa ma intalnesc si unde ca sa platesc transportul.
angelica6767:
Dana,stai linitita.Eu o sa te anunt unde si cu cine sa te intalnesti sa platesti transportul.Pe lista mea esti la nr.20 si stiam de la Gigi ca esti de acord.De aceea nu te-am sunat.Eu si cu Florin am inceput sa cautam un microbuz pe care sa-l inchiriem la un pret bun,dar sa fie si in buna stare de functionare.In momentul in care il gasim, ii voi contacta pe toti si vom stabili locul de intalnire.
danna n.:
Ok, Angelica! Multumesc! :yeah:
Mihaela39:
Buna Angelica,
Am citit astazi tot ce s-a scris pe forum in ultimele 2 saptamani, cat am lipsit din tara.
Spun si eu DA pentru transportul cu microbuzul din Bucuresti catre Cheile Nerei.
Astept detalii legate de suma exacta necesara si mai ales niste date pentru a putea face transferul bancar al sumei respective, avand in vedere ca eu locuiesc in Braila.
Pentru un contact mai facil adresa mea este "marmih_72@yahoo.com".
Multumesc, Mihaela M - Braila
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă