Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (15/33) > >>

admin:
Am inceput ziua de zi discutand cu Samiza de problema posibilelei renuntari a Mihaelei39 la excursia din Spania, incercand sa gasim solutii. In context mi-a spus ca a trimis mai multe Email-uri pt efectuarea platii finale pt excursia de pe Cheile Nerei, dar ca inca nu i s-a raspuns de catre toti participantii, prin efectuarea platii finale. Noi suntem plecati pana in 17, cand ne intorcem ramane foarte putin timp pt inchiderea situatiei cu proprietara pensiunii de acolo, asa ca insista catre voi pt a achita ce a mai ramas.  Am rugamintea sa achitati diferenta ramasa, astfel incat sa poata si ea in agentie, sa-si inchida plata catre locatie.

danna n.:
Am achitat chiar azi diferenta pentru Cheile Nerei si chiar pentru Maramures! Astept sa ma contacteze Angelica pentru a achita si transportul pana acolo! :)

Mari_a:

--- Citat din: admin din Joi, 03 Noiembrie 2011, 14:26 ---Intrarea are sa se faca joi seara, [...]
Program
Joi seara la ajungerea in locatie va fi doar pentru acomodare, relaxare si apoi odihna. Dupa cina se poate ramane in foisor la o poveste.

--- Terminare citat ---
Stiu ca este devreme, insa Angelica, te rog ca atunci cand vei sti, sa ne scrii aici si cam pe la ce ora se preconizeaza a se pleca din Bucuresti cu microbuzul... Multumesc!
(Pentru mine este important sa stiu din timp daca voi mai putea trece pe la serviciu joi dimineata. Daca se va pleca la prima ora, atunci trebuie inca de pe acum sa fac plecaciuni colegelor...  :worthy: )

angelica6767:
Dragii mei prieteni,in sfarsit am reusit eu impreuna cu Florin Z.sa gasim un microbuz 19+1.Fiindca acest microbuz nu prea are loc de bagaje,Florin a reusit sa negocieze pentru o remorca pentru bagaje.Pretul final este de 150 de lei dus-intors.In acest pret este introdus si cazarea soferului.Microbuzul este nou,2012.Se va da un avans,pe care o sa-l dea Florin,iar  banii o sa-i strangem la plecare.Plecarea s-a stabilit la ora 7.30.Locul de intalnire va fi pe langa benzinaria Agip de la metrou Pacii,Militari.Eu am sa iau legatura telefonic cu fiecare.Theo si cu Mihaela din Braila,ar trebui sa plecati mai devreme pentru a ajunge in Bucuresti cel tarziu la 6.30.Dar,cel mai bine ar fi sa plecati de miercuri dupa-amiaza sau mai spre seara in asa fel incat sa va puteti odihni.Va invit la mine cu cea mai mare placere.Va mai ganditi.Daca are cineva ceva de spus ,daca este vreo problema cu suma de transport,cu ora plecarii,cu locul de intalnire,sa-mi spuna pe sait sau la telefon.

Plusar:
perfect, vesti bune !  :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă