Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
dauina:
--- Citat din: angelica6767 din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:02 ---Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.I-am trimis si un mail,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Gigi,Samiza cer ajutor.
--- Terminare citat ---
mi-am adus aminte...florin mi-a fost copilot pe transalpina si daca nu raspunde la tel, sigur e prin tari straine in holiday...un pic zabava....
Mari_a:
;D E la mare! Are doua telefoane (mai sigur il gasesti pe cel de Vodafone). O sa-l caut si eu azi, sa-i zic sa citeasca pe-aici. Dar, dupa cate il cunosc, sigur va fi de acord cu transportul in comun :D
angelica6767:
OK.Multumesc mult pentru ajutor.Pe Florin l-am sunat pe un nr. de Vodafone.Cu Florin si cu Mari_a care s-a inscris in locul lui Raluca suntem 16.
Mari_a:
Am vorbit cu el: acum a intrat in tara, a fost plecat... E de acord cu microbuzul - Angelica asteptam sa ne zici unde sa ne prezentam cu banii. Si multumim!
angelica6767:
Multumesc si eu Mari_a.Si eu, si Florin Z.cautam.Cum aflam ceva,imediat va voi anunta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă