Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (29/33) > >>

admin:
Si ne-am intors...Superbele meandre ale Nerei au ramas undeva in urma. Si racoarea padurii si susurul Beiului la fel. Bucuria de a fi cu voi am adus-o insa acasa. Mi-ati cerut un toast la tort si sampanie, am vrut sa va spun ceva, dar vorbele mi-au ramas in gat. De emotie. Si de incurcatura. Nu sunt obisnuit sa primesc si sa fiu placut surprins. Eu sunt acela care incerc sa fac lumea fericita si cand "patesc" sa fie invers, nu stiu cum sa reactionez. Considerati ce scriu mai jos drept toastul nerostit acolo pe terasa "Dorei":

"La inceput a fost doar un gand. In zbor, a luat forma unei dorinte. Sau a unui vis. Nu stiu prea bine ce am facut sau cum am facut, cum s-au potrivit lucrurile, cum au evoluat si cum am ajuns aici. Nici nu cred ca este important. Ce conteaza este ca sunt in mijlocul unor oameni minunati pe care eu ii numesc si consider PRIETENI. Nu doar amici, nu doar niste oameni cu care am petrecut clipe extraordinare calatorind si distrandu-ne, ci PRIETENI. V-am privit seara, acolo jos in foisorul de pe malul Nerei, cu atata placere si bucurie, cu atata recunostiinta pentru ce imi oferiti si cum stiti sa o faceti, incat doar asa va pot numi. Am trait clipe atat de placute impreuna cu voi, am cunoscut atat de multi oameni extraordinari aici, in Singles Camp si m-am umplut de atata fericire, incat simt ca trebuit sa va multumesc strigandu-mi prietenia fata de voi!"

admin:
Am transmis celor care au participat la actiune, fotografiile facute de mine. Sper sa fi ajuns la fiecare si sa va placa. Sunt momente din excursie, peisaje, voi.

Va multumesc inca o data pt surpriza pe care mi-ati facut-o, aprecierile mele deosebite pt cei doi Florini, pentru rabdare, pt modul in care au inteles situatia si cum au stiut sa ajute. Pentru Angi si implicarea ei in organizarea transportului din Bucuresti pana pe Cheile Nerei. Chiar daca ne-am insirat pe distanta a 2 ore, a fost UN GRUP. Chiar daca s-a asteptat, chiar daca s-a intarziat, rabdarea si intelegerea au fost mai puternice decat oboseala, foamea si dorinta de a ajunge la pensiune. Si asta arata multe. Stiu si am vazut ca unora traseul li s-a parut greu, stiu ca multi au trecut pe langa locuri minunate fara sa se poata bucura de ele, din cauza oboselii si la un moment dat a nerabdarii de a ajunge la capatul traseului. Am vazut ca pt unii dorinta a fost mai mare decat capacitatea de efort. I-am inteles si ii admir pt ce s-au incumetat sa faca. Recunosc ca mi-a fost teama in cateva momente, dar baietii au fost super in aceasta actiune si au avut acel rol pe care-l au oamenii mai puternici in munte: acela de ajutor. De aceea este un grup, de aceea sunt prietenii. Sa ajute cand este nevoie. Si in munte, de multe ori este nevoie. Oamenii nu-si apreciaza bine capacitatea fizica, echipamentul nu este intotdeauna cel potrivit, timpul poate sa afecteze negativ si sa influenteze traseul facandu-l mult mai greu decat este in conditii normale. Atunci cei mai puternici trebuie sa ajute. Asta este regula sus. Chiar daca jos mai apar glumite, dojeni si observatii, sus comportamentul de ajutorare trebuie sa fie impecabil. Si baietii asa cum am spus au fost super. L-am vazut pe Nicu la fiecare trecere cu cablu intizand si ajutand, l-am vazut pe Gabi si pe Florini. Nu stiu ce s-a intamplat in fata. Cred si sunt convins ca acelas lucru ca si in spate.

Mirela M:
Noi multumim. Si eu in special-pentru rabdare si incurajari. Multumesc inca o data lui Angi, Gabi, Nicu, Florin cu mustata si Florin fara (mustata).
Aseara m-a ajuns febra musculara dar azi am ajuns la serviciu. Urmatoarea intalnire: sper sa ne vedem la Sibiel.

O saptamana usoara si o excursie minunata celor care pleaca in Maramures joi.

By the way, vroiam sa aflu cum apareti aici pe forum. Eu sunt Mirela M, Oana mi-a zis ca e Oana 13, Luminita ca e Little Light parca. Hai sa ne scriem aici care cum aparem ca sa stim si noi cine posteaza (cei mai vechi probabil ca stiu dar o recapitulare nu strica).

dauina:
  Nu stiu ce s-a intamplat in fata. Cred si sunt convins ca acelas lucru ca si in spate.
[/quote]
iti dai seama ca eu am fost "veriga slaba"......dar au avut grija sa nu ma intalnesc personal cu taratoarele...si le multumesc!!!! :kissing: :worship:
si au ajuns si pozele; le-am vizionat aseara....din nou locuri si amintiri frumoase!!! Cateva zile vom mai inota in betia amintirilor, dupa care ne facem planuri pentru urmatoarele escapade!
Zi buna tuturor!!

Carmen_Cris:
Si noi iti multumim Gigi ca faci posibile aceste momente de neuitat. Sper ca sunt in asentimentul tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă