Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
Mari_a:
Da, gata facute si la mine! Acum ma apuc sa le... desfac. Si sa mai renunt la niste haine groase, ca tocmai ce m-am uitat pe prognoza: caldura mare, mon cher!
micaela:
nu-i dreptate pe lumea asta...unii voyajeaza prin rai si altii-si dau duhu' prin comitii si comitete...
ra-sism ii spune. ;D
s-aveti drum bun, vreme racoroasa si mult fun, copii.
gasiti o vipera si pentru mine, sa fac un skandenberg verbal cu domnia sa, ca cica daca-mi musc limba ma otravesc. ;D
Mari_a:
Si-am plecat la vanatoare.... :D Grupul viperinilor (lurkerilor ;D ) neinfricati va... lasa acasa cu multa caldura! :P
admin:
Intr-o jumatate de ora plec si eu. Am avantajul apropierii fata de Sasca Montana, dar dezavantajul calatoritului singur....pana acolo!
Mimi:
La ora aceasta cred ca sunteti deja la pensiune.Va doresc sa va simtiti cel putin la fel de bine cum ne-am simtit noi anul trecut. Salutari gazdelor din partea grupului de anul trecut . Miine sa nu va uitati lanternele ,pentru ca in tunelurile romane veti avea nevoie de ele,iar simbata sa incepeti Cheile de sus in jos(dar asta sigur va vor spune si gazdele). Nu uitati de vipere. Noua nu ne-au iesit in cale,dar nu strica sa fiti atenti. Drum bun,timp bun si abia asteptam impresiile si fotografiile voastre!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă