Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (27/33) > >>

danna n.:
Mie mi-e indiferent....dar, daca stau sa ma gansesc mai bine... :)...vreau sa nu pierd prea mult timp pe drum, asa ca ceva la pachet n-ar strica. Acu' depinde si de ceilalti. :)

Mari_a:
Si eu zic tot ca danna. Sa nu ne lungim in canicula pe drum. Suntem multi si daca asteptam pe undeva sa comande 17-18 insi... ne apuca toamna!

Plusar:
ah, dar nici nu ma gandeam sa ne oprim "a la long" pt asa ceva mai ales ca drumul pana acolo e f lung ! cel mult cand se opreste la un pipi se va insfaca ceva de la benzinaria respectiva la pachet , nici nu ma gandeam sa ne asezam la masa si sa luam si cafea/ceai/prajitura ... ca daca facem chestia asa de 2 ori ne prinde ora 11 noaptea pe drum :))

theo365:
Hello !!!
Gata bagajelele,pregatiti!!!???Hai ca mult a fost , putin a mai ramas , si ne vedem peste ....cateva ore.In principiu asa ar fi de preferat, sa avem sandwish-uri si apa la noi , sau ma rog , ce-o bea fiecare,insa nu-i bai pt. ca vom face popasuri cu siguranta la 2-3 ore, pt. pauzele aferente -de "tufis"(benzinarii).Apropos ,sa nu uit, poate aduceti  si voi niste  muzici !!!

Littlelight:
Gata bagajullllllllllll  :yeah: Pe maine dimineata dragilor! Ora 7:00 trecute-fix! Sper ca microbuzul sa aiba aer conditionat, daca nu, cred ca vom folosi costumul de baie putin mai devreme  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă