Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
admin:
Dauina, reteaua de urgenta prin care se suna la 112, este alta fata de cea de telefonie mobila. Nu are legatura cu aceasta, este pe un alt satelit. De aceea 112 este de oriunde apelabil. Cel putin asa spun cei care pun la dispoizitie acest serviciu. Nu am avut din fericire ocazia, pana acum sa sun sa verific.
Un link catre serviciile si posibilitatile de apelare ale 112:
http://primulajutor.botcau.ro/home/112-apelul-de-urgenta/112-in-romania
Nu te speria de niste fiinte care nu fac si ele altceva decat sa incerce sa coabiteze impreuna cu noi. Si sa se apere. Viperele sunt pe cale de disparitie, uciderea lor inseamna inchisoare, deci iti dai seama cat de rare sunt. Ele stau pe stanci, la soare, pt a-si regla temperatura corpului. Doar pt hrana coboara. Si in nici un caz cand este om in jur. Noi suntem douzecisiceva de persoane, care fac galagie, tropaie, intr-un cuvant un vacarm in creierul reptilei. Realizezi cat de putin probabil este sa stea si la un km de noi....
paulette:
--- Citat din: dauina din Marți, 24 Iulie 2012, 08:58 ---hai ca m-ai facut praf...... :o :-\
--- Terminare citat ---
Draga dauina, iti garantez eu ca nu te papa nici o vipera ;), iti spun din experienta de anul trecut... As fi vrut sa vad o lighioana de asta, si n-am avut succes, asa ca.... paseste cu incredere... O0
dauina:
Multumesc de incurajari... :kissing: :-\
Mari_a:
--- Citat din: admin din Miercuri, 25 Iulie 2012, 11:21 ---Pt ziua de sambata... costumul de baie [...] mergem cca 8-9 ore...
--- Terminare citat ---
Io mi-l pusesem deja, "sa fie acolo", ca unde-i nitica apa, hop si eu! Doo problemute am: or fi suficiente tufisuri in care sa se execute operatiunea on/off costum de baie? :giggle: Si a doua... crocodili est? ???
(Glumesc, evident! Eu pot sa fac baie si-n costumul Evei... :giggle: Abia astept sa plecam! Presimt ca o sa fie o excursie foaarte palpitanta! *|* )
Plusar:
gata : s-a marcat si slipul la bagaj
intrebare : ocupantii microbuzului din Bucuresti ce vor sa faca ? mancam intr-o benzinarie pe traseu sau ne luam sandviciuri la pachet ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă