Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (25/33) > >>

theo365:
Hai mai Bitek, ia fa-ti si tu ...curaj,si hai la lupta cu lighioanele ...dara....zic!!!!! :box: :pleasantry: :dance:

bit:
No, ca Dauina-i fata curajoasa. Numa`ca a-ncurcat ea un pic paginile, pe asta cu aia cu bancuri...

L.E. Acu` am vazut. Ca sctie fa-ti, nu fa-i.  ;D
Mde. Fiecare vede ce poate. Si ce-i convine. Nu poci, bre. Ca n-am cum. As fi vrut eu, insa nu e loc. Next time.

theo365:
 :applause: :-* >:D O0Stie de gluma ...evident :thumbup:

dauina:

--- Citat din: bitek din Marți, 24 Iulie 2012, 22:04 ---Hai mai Dauina, tu iei in seama toate povestile...riscuri...riscurile incep cand iesi din casa, treci pe sub balconul vecinului si-ti cade o jardiniera in cap daca asa e dat sa se-ntample.

--- Terminare citat ---
jardiniera.....caramida...whatever....dar, taratoarele asta :o ma fac sa-mi pocneasca enima... :(
si va rog fara glume p-acolo, daca nu vreti sa ma carati pe targa ....la glume d-asta nu tin....si by the way...semnal la tel e acolo?...vine repede ambulanta cu antiviperinu'???

admin:
Pt ziua de sambata, nu uitati sa adaugati la ceea ce vom lua cu noi in excursia de pe Cheile Nerei si costumul de baie. Sunt cateva zone in care se poate face baie si pe caldura, cade tare bine o racoreala in apele limpezi ale Nerei!
Sambata o sa avem un pranz rece pregatit de gazde, va trebui apa de asemenea in rucsac si ceva dulce - este bun la efort.
Lungimea traseului este destul de mare, mergem cca 8-9 ore, dar asa cum va spuneam, nu urcam.
Se pleaca de dimineata - maxim la 8.00 trebuie sa fim pe traseu, pt a nu ne prinde intunericul pe drum. Microbuzul ne va lasa la Sopotu Nou, la cap de traseu, urmand sa ne astepte la iesirea din tunelele romane, in Sasca Montana.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă