Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (21/33) > >>

nickyblu:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 11 Iulie 2012, 07:59 ---daca ajungi la Moeciu, nu rata peisajul inegalabil din satul Pestera. e unic. :)

--- Terminare citat ---
Multumesc pentru sugestie, incerc sa ating cat mai multe obiective. M-a apucat asa un dor de cutreierat de parca maine o sa se interzica si nu mai apuc :)

elena:
Dragii mei, am gasit ceva frumos in zona, mie mi-ar placea sa merg dar nu stiu daca mai incape in program  :D

http://www.welcometoromania.ro/Oravita/Oravita_Oravita_Anina_r.htm

De-abia astept sa ne intalnim!

angelica6767:
Este un loc liber in excursia de la Cheile Nerei.S-a retras o fata din Pitesti.Poate se hotaraste cineva sa mearga in locul ei.Daca se hotaraste cineva sa ma sune la 0742 150 588 sau 0730 285 720

florin:
Va salut dragi colegi de Singles Camps, imi pare rau ca nu am fost prezent pe aici pana acum dar profit de ocazie ca vb azi  :smitten:. O sa merg intr-o minunata excursie in Valea Nerei si mi-ar placea sa ne vedem acolo cat mai multi. Poate alta data , la alte actiuni. Pana atunci salut bucurestenii ca si eu sunt din Bucuresti  :pleasantry:. Vreau sa multumesc lui Gigi si Samizei pentru minunatele actiuni pe care le organizeaza  :dance:, pacat ca nu e timp suficient  pentru a participa la mai multe actiuni. Dar sa fim sanatosi si sa vb pe aci si tot e un lucru bun facut de acesti minunati inimosi  :applause:.

florin:
Salutare Bi_anca ciobanasul nostru :smitten: ce mai faci si pe unde? si de ce?  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă