Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
lumiere:
Salut, prieteni!
Am lipsit vreo doua luni de pe forum - parca si din viata mea - si uite ce lucruri interesante gasesc.
Dupa excursiile de la Rasnov si cea de la Cozia - facute impreuna, imi doream s-o fac si pe cea de la Cheile Nerei. Doar ca auziem ca e grea - mai grea decat cea de la Cozia. Si pentru ca tentatia sa fie maxima, constat ca exista si un loc liber; bine, nu stiu daca si in microbuzul de la Agip s-ar mai gasi un loc. Dar uite ce-mi face Universul asta minunat care-mi ghiceste gandurile, si potriveste lucrurile pe sufletul meu.
admin:
Lumiere, citisem si eu aici ca cineva s-a retras, dar nu stiu despre cine este vorba si daca intre timp acel loc nu s-a ocupat. Cel mai bine te poate lamauri Angelica, numarul ei il gasesti cateva postari mai sus.
lumiere:
Multumesc mult, Gigi.
Sper sa se lege. Pastrez nestearsa amintirea lui Pavel - zeul plutitor de la Cozia, dar si pe aceea a camerei de 8 de la cabana.
Doina Pink
admin:
Eu am sa plec la ora 8.00 din Sibiu, doresc sa ajung acolo mai devreme decat cei din Bucuresti, pt a mai verifica toate detaliile. Fac in jur de 5 ore si jumatate pana acolo, deci la ora 14.00 - 15.00 sunt acolo. Traseul meu trece prin Sibiu - Sebes Alba - Orastie - Hateg - Caransebes - Resita - Sasca Montana. Cine doreste sa vina cu mine, sa-l iau de pe acest traseu, sa ma anunte.
admin:
Locatia este cunoscuta, aceiasi ca si anul trecut, totusi o mai precizez odata: Pensiunea Dora, Sasca Montana.
http://www.cheilenerei-pensiuneadora.ro/
Cazarea se face in cele doua corpuri ale pensiunii, asa cum a fost si in 2011.
Pensiunea Dora - CORP A
1 apartament cu 2 camere - o camera cu 2 paturi si una cu o canapea
1 camera x 2 paturi
1 camera x 2 paturi si o canapea
------------------------------------------
Total 10 locuri
- Gradina cu gazon;
- Curte;
- Fantana arteziana;
- Parcare in curte (2 locuri);
- Masina de spalat rufe;
- Bucatarie cu sala de mese (12 locuri);
- BBQ;
- Lenjerie de pat;
- 2 holuri;
- Toate camerele si apartamentul au baie proprie;
- Apa calda si apa rece permanent;
- Incalzire cu teracota;
Pensiunea Dora - CORP B
1 camera x 4 paturi (se vor caza 3 persoane)
4 camere x 2 paturi
(una dintre camere are terasa cu vedere la raul Nera)
1 camera cu pat matrimonial
-----------------------------------
Total = 13 persoane
- Gradina cu gazon;
- Curte cu cascada;
- Fantana;
- Parcare in curte (4 locuri);
- Terase acoperite;
- Bucatarie;
- Sala de mese (24 locuri);
- BBQ;
- Toate camerele au baie proprie;