Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (20/33) > >>

Caroline:

--- Citat din: bi_anca din Marți, 10 Iulie 2012, 11:38 ---...poate ma invata cineva sa inot ;)

--- Terminare citat ---

Eu...?  oO Cand?

nickyblu:

--- Citat din: bi_anca din Marți, 10 Iulie 2012, 11:38 ---Chiar ce faci intre Transfagarasan si Cheile Nerei?

--- Terminare citat ---
Vreau sa continui aventura un pic prin zona Bran-Moeciu, tot am auzit ca e superb dar nu am fost niciodata.
Dupa aceea ma retrag acasa pentru o sesiune de plaja ca altadata cred ca nu mai apuc vara asta. :)
Asa ca poate ne vedem la mare daca nu la munte :)

micaela:

--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 11 Iulie 2012, 07:57 ---Vreau sa continui aventura un pic prin zona Bran-Moeciu, tot am auzit ca e superb dar nu am fost niciodata.
Dupa aceea ma retrag acasa pentru o sesiune de plaja ca altadata cred ca nu mai apuc vara asta. :)
Asa ca poate ne vedem la mare daca nu la munte :)

--- Terminare citat ---
daca ajungi la Moeciu, nu rata peisajul inegalabil din satul Pestera. e unic. :)

bi_anca:
Sau poate ajungi la Sighisoara unde este Festivalul Medieval , si poate cuceresti ceva domnite

Oricum o sa te sun, poate bem o cafea la malul marii

nickyblu:
Sigur ca bem, fiecare ce vrea......... merge cafeaua pe caldura? Sau o bem dimineata la rasarit? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă