Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83756 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tatiana

• Vizitator
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #165 : Marți, 19 Iunie 2012, 11:51 »
Anunt!

Prietena mea Cornelia a trebuit sa renunte- la sfatul medicului, la excursie. :(
In acest conditii am un loc liber in masina , cu plecare de joi dupa pranz pe traseul anuntat.
Cine doreste sa ma contacteze direct (tbejan@gmail.com)

dian

• Vizitator
« Răspuns #166 : Marți, 19 Iunie 2012, 12:26 »
Nu putem sa va lasam singuri, sa nu faceti prostioare, venim si noi! Eu si Eugenia, deci mai avem doua locuri in masina cu plecare joi la pranz. Va fi cald, dar exista aer conditionat. Drumul pana la Voineasa este foarte bun si liber, asa ca inclin si eu pentru traseul prin Caciulata. Nu stiu nimic despre cei 29km pana in Petrosani, desi pe harta sunt marcati la fel, deci teoretic ar trebui sa fie ok.
   Daca exista doritori pentru transport, contactati-ma: 0722 773 702

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #167 : Marți, 19 Iunie 2012, 12:33 »
Daca este cineva vegetarian sau ovolactovegetarian, va rog sa ma anuntati. Trebuie sa comunic la pensiune.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #168 : Marți, 19 Iunie 2012, 12:35 »
Petrosani -Obarsia Lotrului este drum prost ( informatii de la localnicii din Novaci care fac acest drum).
Diferenta dintre drumul prin Voineasa si cel prin Horezu  este de pana in 20 km. Privelistile sunt minunate pe ambele trasee. :)
Daca cineva are alte informatii mai concrete si mai recente despre starea drumurilor,  il rog sa scrie !

Nr. meu de telefon e 0729038845

dian

• Vizitator
« Răspuns #169 : Marți, 19 Iunie 2012, 14:01 »
S-a decis si Raluca sa ne insoteasca, asa ca mai avem doar un loc liber in masina. Cine doreste......cu placere.

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #170 : Marți, 19 Iunie 2012, 14:48 »
Gigi, te rog, daca poti sa ma incluzi si pe mine la regimul lacto ovo. Multumesc.
raluca

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #171 : Marți, 19 Iunie 2012, 16:57 »
Ok Raluca, am sa comunic la pensiune.

MAC - esti inscrisa la aceasta actiune si nu te-ai regasit in tabel?

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #172 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 07:16 »
Buna dimineata,
Da,m-am inscris(achitat) la aceasta actiune,dar nu ma regasesc pe tabel.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #173 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 09:15 »
Buna dimineata,
Mai am un loc in masina cu plecare maine...
O zi buna tuturor si spor la impachetat ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #174 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 09:38 »
MAC - am sa transmit un Email pe adresa pe care o am in tabelul primit de la agentie. Este posibil sa fie gresit doar orasul. Daca nu primesti nimic, te rog sun-o pe Samiza sa vezi exact ce s-a intamplat. Aproape sigur insa este vorba de orasul din dreptul Mihaelei S. Nu este Bucuresti, ci Tg Jiu.

Eu am sa plec vineri dimineata din Sibiu, la ora 7.30 de la Petrom (Mac Donalds) de Sos Alba Iulia. Impreuna cu Ana S din Sibiu.

Din Sibiel urmeaza sa le iau pe cele 4 care vin doua din Iasi si doua din Brasov. Plecarea de acolo: ora 8.00.

In jur de 10.15 am sa ajung in Hateg. De acolo de pot lua, MAC pt ca mai am liber un loc. Numarul meu de mobil este 0745 106501, stabileste tu un loc de intalnire.

Traseul in continuare: Hateg - pe DN68 Hateg –Totesti –Paclisa –spre Sarmizegetusa - Râu de Mori –Suseni –Manastirea Colt -Râusor- Pensiunea Dora. O sa ajungem la tabara central, una dintre cele trei pensiuni/cabane inchriate in jur de ora 11.00. Sunt 30 km pana la Rausor, venind din Hateg.

Cazarea se va face in ordinea sosirii, in cele 3 pensiuni. Daca deja s-au format grupaje pe camere, ar fi bine sa-mi transmiteti aici pe forum, pt a le trece in roomlist. Vineri timpul va fi destul de scurt pana plecam in rezervatie, plus ca au sa mai fie persoane care au sa intarzie, sosirea lor la Rausor va fi dupa plecarea noastra in parc.

Nu am inca o lista finala. De la ultima (acum 2 zile), Samiza mi-a comunicat ca au mai renuntat 3 persoane si altele 2 s-au inscris. Probabil ca joi o sa avem totusi o lista daca nu cea sigura, macar in proportie de 90%. Oricum, la fel ca si la Turda si aici cu inscrierile-renuntarile a fost o adevarata nebunie. Dar asta este o alta discutie, pe care vreau sa o lamuresc cu voi. Trebuie inteles, asa cum am mai comunicat, ca agentia se asteapta ca la un grup de 15 - 20 de persoane, pot aparea 3-4 renuntari, respectiv inlocuiri. Dar la Turda au fost 25 de inscreiri, din care erau comunicate ca certe in jur de 16 si am ajuns acolo 6 + mine si Samiza. Asta a insemnat: anularea rezervarii  la pensiunea din Petresti, cu tot ce decurge, gasirea pe ultima suta a uneia potrivite noului grup, din nou contract, facturi, plata avans, rezolvarea problemei de masa etc. Aici la Retezat au trecut prin inscrieri cca 45 de persoane, cu cca 15 - 20 de renuntari si noi inscrieri. Solicitari de mutare a avansului, de inlocuire cu altcineva, de recuperare a banilor virati. La Samiza la agentie este full season. Si pt plecarile in concediu si pt rent a car si pt plecarile cu WK Reisen in Germania. Pleaca dimineata la 7.00 si vine seara la 21.00. Cu toata bunavointa ei si cu toata disponibilitatea, ii este foarte - foarte greu sa raspunda la tf, la Email, sa tina evidentele pt toate aceste modificari. Asa cum explicam - ea ma si ne ajuta sa organizam tehnic aceste excursii, dar nu-si poate lasa partea ei de business si sa se ocupe doar de SC. Va rog sa aveti intelegerea acestei situatii si sa cantariti bine participarea voastra la actiuni. Daca stiti si credeti ca exista posibilitatea sa nu puteti participa, orientati-va la alta actiune sau nu va inscrieti. Credeti-ma ca nicaieri, in nici o agentie nu poti sa organizezi ceva in conditiile in care schimbarile si modificarile depasesc 100%. Nu mai ai nici un reper, nici nu stii ce sa inchiriezi, ce sa cauti. Daca stiu ca grupul este de 10, imi iau o marja de 2 persoane si inchiriez 8 - 12 locuri. Daca stiu ca grupul este de 20, la fel rezerv 18 - 22 locuri. Nu pot sa revin apoi pe rezervare si sa zic, stiiti noi nu mai suntem 8 ci 3, sau nu mai suntem 18, ci 8, asa cum a fost la Turda. Agentia este tratata ca neserioasa, pt ca hotelierul nu judeca ceea ce se intampla in spatele rezervarii, ci doar relatia directa dintre el si organizator. Apar probleme financiare, pt ca un contract turistic inseamna si angajament total de plata nu doar avans. Este cazul Transalpinei, unde si in faza finala au mai aparut 3 renuntari. Care achitasera doar avans. Una culmea, care preluase avansul de la cineva si de care am aflat doar la urcarea in autocar ca nu mai vine. Cei care au participat la Transalpina au vazut cele 3 portii puse in plus la fiecare masa. Asta a insemnat plata INTEGRALA a celor 3 locuri. Deci eu, Gigi Cindea am achitat de la mine, diferenta dintre avans si suma totala.  Corect? Nu prea, zic eu. La excursiile in strainatate lucrurile sunt ceva mai clare si mai bine intelese. Stiu ca nu era locul potrivit pentru aceasta discutie, dar fiind proaspata si situatia modificarilor exacerband la ultimele tabere, a fost necesar sa o clarific.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #175 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 09:42 »
In legatura cu cazarea. Se face in ordinea sosirii, in cele 3 cabane/pensiuni. Nu pot sa fac alta lista de prioritati, sa consider inscrierea sau altceva. Au fost prea multe modificari incat sa mai pot face o asemenea lista.

Am rugamintea sa comunicati aici pe forum, daca ati stabilit deja cum doriti sa fiti cazati. Timpul de la sosirea mea la pensiune, pana la plecarea in parc, ma refer la ziua de vineri, o sa fie scurt. Plus ca sunt convins ca o sa fie intarzieri, persoane care au sa soseasca dupa plecarea noastra in rezervatie. Asta inseamna o lista care sa ramana la tabara de baza, cea de la Pensiunea Dora.

Pt ovolactovegan - am doar doua persoane: Elena si Raluca. Am sa le comunic la pensiune.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #176 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 10:17 »
Se pare ca cele trei masini vor pleaca joi la ore diferite din Bucuresti si, de asemenea, vor urma trasee diferite: una prin Horezu, una prin Voineasa... Noi plecam la maxim 13, ne oprim pentru o baie la Cozia, dupa care alta oprire scurta in Sibiu si... tot inainte spre Hateg. Poate din Sibiu ne "adunam" cu Iuliana si Anca...
Despre cazare: n-avem preferinte. Numai lui Plushuletz sa-i luam camera single... sau nu?  :giggle:

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #177 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 10:41 »
deci la cate probleme s-au creat lui Gigi cu iesirile astea problema cu cine dorm eu in camera mi se pare cea mai mica  :slap:
ok , ca s-o lamuresc accept pe cineva de sex feminin in camera doar daca de dimineata imi aduce micul dejun in pat !!! conditie nenegociabila  !!!
apoi vineri trebuie sa am o discutie serioasa cu Gigi ca sa-l intreb daca sforaie  :coolsmiley:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #178 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 10:55 »
Plusar, eu sunt serios tot timpul.  ;) Asa ca si acum putem discuta de sforait.  ;D. Guntz, dupa 10 zile de "convietuit" in aceiasi camera cu mine, zice ca nu. Asa ca fara frica... Nu te intreb daca sforai, pt ca am varianta de rezerva la dispozitie: microbuzul. Dorm atat de bine in el....

Asa ca o camera, s-a format deja.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #179 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 11:01 »
ok, deci doar joi spre vineri trebuie s-o scot la capat
eu imi iau niste picaturi de nas ca imediat cum dau de aer rece ma infund instant, daca le uit acasa va trebuie sa o iei agale spre microbuz la ceas de seara ;)