Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83724 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #135 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 13:23 »
Heei, copii, iertati-ma, n-am mai intrat pe forum, vin si eu cu Tatiana, ziceai ca ma iei Tatiana?!  :help:Se pleaca de joi, nu ? e ok asa. multumesc frumos ! :-*
raluca

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #136 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 13:35 »
Heei, copii, iertati-ma, n-am mai intrat pe forum, vin si eu cu Tatiana, ziceai ca ma iei Tatiana?!  :help:Se pleaca de joi, nu ? e ok asa. multumesc frumos ! :-*

Raluca, imi pare rau dar daca tu n-ai aparut i-am promis Mirelei (pe care Maria nu o luase in calcul) ca o iau cu mine, asa ca de aceea am anuntat mai devreme pe forum  ca am completat masina. Suntem 4 cei drept dar  la un drum atat de lung nu e bine sa ne inghesuim 5. Intelesesem ca sunt 3 masini care pleaca din Bucuresti: a mea, a IulieiT si a treia.
Imi pare rau. Sper sa te descurci.

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #137 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 13:43 »
Merci Tatiana, e ok, nu am fost pe faza... Pana plecam poate gasesc o masina din Bucuresti; daca nu, o iau pe jos... :sorry:   
raluca

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #138 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 13:49 »
N-o iei pe jos cu siguranta. Exista un autobus spre hateg din Bucuresti http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Hateg/643-331.aspx si de acolo poate se indura cineva sa te ia. :)

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #139 : Joi, 14 Iunie 2012, 18:37 »
Eu,din pacate nu mai pot merge in aceasta excursie!Imi pare tare rau...

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #140 : Joi, 14 Iunie 2012, 21:34 »
Eu,din pacate nu mai pot merge in aceasta excursie!Imi pare tare rau...

imi pare rau Mimi.

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #141 : Sâmbătă, 16 Iunie 2012, 11:16 »
salutare, dragi aventurieri! revin dupa o indelungata absenta in care am purtat batalii istovitoare. trebuie sa recunosc o infrangere fara alta replica: fiul meu nu va participa la excursia asta cu mine. si cred ca de aici in colo va fi si mai greu sa-l conving. deja intervin fetele (fitele) si gasca. da, trebuie sa recunosc ca a crescut. de ciuda ma voi destrabala singura in retezat. de fapt cu voi, nu singura. dar nu voi ajunge decat vineri seara. voi veni singura cu masina (aviz amatorilor) si sper sa nimeresc adresa fara sa ma ratacesc (asta da victorie). deci sa-mi tineti si mie un loc intr-o camera, sa nu dorm pe scari, ca va bantui noaptea.  oO de-abea astept sa va revad!
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #142 : Sâmbătă, 16 Iunie 2012, 16:11 »
Bravo Oti de doua ori: 1 pentru decizia luata de a-l lasa  pe fiul tau acasa si de a nu renunta la Retezat 2. pt hotararea de a merge   singura cu masina (sper sa mai gasesti amatori)

Eu voi pleca de joi cu masina. Daca ai nevoie de ajutor/detalii poti sa ma suni. Gasesti pe aici si nr de  telefon si adresa de e-mail.
Sa ne vedem cu bine!

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #143 : Duminică, 17 Iunie 2012, 12:11 »
multam, tatiana. deja incurcasem drumul - noroc cu maria ca m-a atentionat. traseul e dublu fata de cum credeam eu, dar tot nu ma sperie. daca mai am adepti in jur, cu draga inima facem grupaj. nu stiu care e lista cu participanti, asa ca va las sa cititi voi si sa ma strigati, daca doriti.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #144 : Luni, 18 Iunie 2012, 08:19 »
Buna tuturor!
Sunt membru nou in singles camp,urmeaza sa ne cunoastem in tabara din muntii Retezat.
In Hateg(autogara) o sa ajung vineri dimineata in jurul orei 7:30,mai departe, fac cu mana!
Cine ma ia?

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #145 : Luni, 18 Iunie 2012, 10:37 »
Buna dimineata...Gigi, nu te las nici bine sa iti revii de pe drumuri, imi cer scuze pentru asta, dar pentru linistea sufletului meu reamintesc ca noi (eu si Paula) venim pe 21 din Iasi si innoptam la Sibiel.. Speranta de a ajunge mai departe e tot la tine, nu stiu cum te-ai organizat cu transportul spre Rausor, poate mai sunt si alti amatori din Sibiu, oricum tine cont si de noi, te rog... Zi frumoasa in continuare.. :)

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #146 : Luni, 18 Iunie 2012, 10:54 »
Buna  Gigi,

Asteptam cu nerabdare sa te intorci pentru a ne da o serie de detalii incepand cu lista participantilor care ne este necesara pentru organizarea transportului. Pentru cei care ajung joi seara la Rausor cum se va face cazarea? Care este programul exact al excursiei si in special al zilei de vineri?
O zi buna si plina de inspiratie!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #147 : Luni, 18 Iunie 2012, 13:53 »
Din pacate, la fel ca si in situatia altor actiuni, nu pot posta ceva clar, lista nu este inca definitivata, cu 6 zile inainte de check in. Inca se mai adauga, inca se mai retrag. Am sa postez azi dupa-amiaza o lista provizorie, cu ceea ce are Samiza pana acum in agentie.

Dupa cate am inteles sunt cca 10 persoane care vor veni incepand de joi si care vor fi cazate la Pensiunea Dora. Sper sa am azi lista definitiva, trebuie sa o comunic si eu la randul meu la pensiune. Cand intrebi de cum se face cazarea te referi la modul de impartire pe camere sau la ce anume? Daca la asta, atunci, dupa ce comunic deseara lista, o sa incepem sa facem si roomlist-ul.

Programul excursiei este cel comunicat initial pe forum. In prima zi, adica vineri, un traseu lejer, mai mult o plimbare: Rausor - Stana Valereasca - Culmea Picui - inapoi la Rausor. Dureaza cca 4-5 ore, astfel ca plecarea va fi maxim la ora 13.00. O sa mergem singuri pe traseu, insa a doua zi, pe traseul mai complex o sa fim insotiti si ghidati de gazda.

Prima zi este considerata de evaluare a posibilitatilor de efort a participantilor. Functie de ceea ce am sa vad vineri, o sa facem 2 echipe sau plecam toti pe acelasi traseu. Un traseu, mai lejer este cel pe care vi l-am propus si comunicat initial, iar altul, ceva mai complex, este in faza de discutie cu gazda noastra. Am putea, cu o echipa mai rezistenta la efort sa facem varful Retezat, dar asta depinde si de starea vremii.

Grupul este destul de mare, am inteles ca sunt in jur de 28 de persoane si impartirea in doua echipe ar fi posibila. Urmeaza insa sa vedem la fata locului, nu ma pot pronunta pana nu iesim in prima zi.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #148 : Luni, 18 Iunie 2012, 15:08 »
Bine ai venit Gigi si multam de lamuriri :)
In aceste conditii nu ne ramane decat sa ne  rugam de vreme frumoasa, drumuri bune pe soselele patriei ca sa ajungem toti cu bine , multa putere in picioare si drumetii frumoase.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #149 : Luni, 18 Iunie 2012, 15:23 »
 dar asta depinde si de starea vremii.
da, eu mai uit de cateva zile la vreme si cred ca se va lasa intro zi cu tunderstorm.....poate avem totusi noroc :worship:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!