In legatura cu cazarea. Cei care vin de joi, vor fi cazati de gazda noastra, de la Pensiunea Dora. Va ajunge acolo doar dupa ora 17.00, are un eveniment nefericit la care trebuie sa participe. Asta nu inseamna ca nu este nimeni acolo. Este bine sa va planificati drumul, opririle astfel incat sa ajungeti azi dupa acea ora.
Acum ca si repartizare pe camere. Cei care ajung de azi si au achitat la Samiza ziua suplimentara (am inteles ca sunt 12), vor sta evident in Pensiunea Dora. Acum eu stiu ca majoritatea ar dori sa stea acolo, o data pt ca tabara centrala este in acea pensiune si in al doilea rand pt ca fiecare camera are baie. In mod corect ar fi trebuit ca repartizarea pe camere sa se faca in ordinea inscrierii si a platii catre agentie, dar din pacate acea lista este aproape imposibil de facut. S-au cedat avansuri de la unul la altul, s-au facut tot felul de modificari. Ar fi o munca nebuna sa pot face, eu sau Samiza o lista corecta. Si atunci apelez la intelegerea voastra si zic asa:
- cei care vin de joi sa se cazeze la Pensiunea Dora, dupa cum va repartizeaza pe camere, gazda noastra. Evident in modul in care stabiliti voi si va alegeti colegi de camera.
- cei care vin vor ocupa in continuare camerele din acea pensiune, urmand ca in continuare sa se ocupe Ancuta
- cei care va stiiti mai de munte, mai putin pretentiosi si care nu va faceti o problema din a imparti baia cu inca o camera, am rugamintea maxima sa alegeti Ancuta, astfel incat sa-mi ramana 3-4 camere in Dora pt cei care mi-au comunicat in mod express ca tin sa stea acolo si au probleme cu lipsa baii de la camera.
Noi o sa fim plecati toata ziua, venim doar serile inapoi, deci problema baii se pune doar pt pregatirea pt seara si pt prima ora, dimineata. Eu am fost mult pe munte si am stat 10 oameni in camera, iar grup social aveam la 4 camere. Si a fost perfect. Evident ca sunt persoane neobisnuite cu acest mod de a sta, unele simt un disconfort mai mult la gandul ca impart cu mai multe persoane baia. Le inteleg si tocmai de aceea apelez la "munteni" sa ne cazam la Ancuta, astfel incat sa lasam acest 3-4 camere la dispozitia celor de care discutam.