Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83705 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #120 : Luni, 04 Iunie 2012, 13:26 »
o sa aleg masina care are cele mai multe stele Euro NCAP ! :))
si n-ar strica si un aer conditionat ca deja au venit caldurile ... asta e, daca sunt mai multe masini imi permit sa fac fitze ;) 

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #121 : Luni, 04 Iunie 2012, 14:32 »
Nah, cinci stele euron'n'cap n-avem!  :bully:  Daca-i p-asa, atunci eu ar trebui sa merg cu a mea, ca-i cea mai buna, cea mai frumoasa, grasa si laptoasa - ca d-aia am dat o groaza de bani pe ea, nu?   :hammer:   :strambatura:  Acuma daca-ti spun ca AC avem, o sa zici ca vrei cu miros de levantica...  oO   Da' nu-i bai, tu poti sa faci fitze in continuare, ca noi (din Bucuresti si din judetele mai mult sau mai putin invecinate) deja ne organizam pe mess/mail/tel/etc...   :giggle:  :P  Cine zicea ca cine alearga dupa doi iepuri...   :whistle:
Acuma serios vorbind, n-are rost sa ne imprastiem in paishpe masini, ca drumu' nu-i usor, nu-i scurt... E drept, e alegerea fiecaruia! Am mai vazut persoane care au venit in excursii singure in masina "pentru ca eu asa m-am obisnuit, sa circul singur/a". Repet, nu-i bai, cine poate conduce mult, cine-si permite...
Plusar, sa ne zici din timp ce si cum, ca neshte fete asteapta...  :)

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #122 : Luni, 04 Iunie 2012, 21:26 »
a fost un raspund clarificator, cuprinzator si lamuritor. o sa vin cu voi , nu vreau miros de levantica la AC , ma multumesc cu un aer rece curat de munte suflat de piticu de sub capota :)
dap, suntem si mai eco daca ne deplasam cu mai putine masini

apropo, tie ti-a transmis Samiza mail cu cat trebuia sa platim pt noaptea aceea suplimentara ? parca saptamana care a trecut zicea ca ne anunta ...

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #123 : Luni, 04 Iunie 2012, 21:53 »
 :applause:
Codru, ma bucur ca ne revedem in Retezat! Pup
.

Si eu ma bucur Tatiana , abia astept !! pup sie u  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #124 : Marți, 05 Iunie 2012, 09:20 »
a fost un raspund clarificator, cuprinzator si lamuritor.
Dupa ce am scris, mi-am dat seama ca suna cam ultimativ  :sorry:  (pitici sub capota n-avem - numai armasari! - dar eu mai am cate unu' care se alearga din cand in cand cu neuronu' ala singuratic).
Ma apucasem sa-ti scriu pe mail amanunte despre unde-ce si cum, dar mi-am dat seama ca n-am adresa ta. Eu am marina_m02@yahoo.com si 0745.981.400.
Despre noaptea suplimentara inca n-am primit vesti; fetele ziceau sa luam doar cazare cu mic dejun - adica nu si cina de joi, intrucat vom ajunge tarziu... si poate ne mai oprim si pe drum pe undeva...
Saptamana asta ne vom lamuri si cu cea de-a patra persoana care ar vrea sa mearga in excursie cu noi si atunci vom sti ce si cum.
Tatiana, mai sunt doua fete care vor sa mearga de joi, asa ca una din ele ar putea merge cu tine.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #125 : Marți, 05 Iunie 2012, 10:26 »

Merci Maria de informatie. Cine vrea sa meraga cu mine sa ma contacteze pe e-mail sau la telefon din timp. Undeva mai devreme pe forum mi-am pus toate datele.
O zi buna tuturor.

Maria, nici eu nu sunt pt cina de joi. Daca faci centralizare pt Samiza te rog sa ne treci si pe noi. Multam

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #126 : Marți, 05 Iunie 2012, 10:36 »
mda, sunt cam suparat ...  :bully:
de cand iesiti voi fetele intre voi ati cam uitat ca barbatii sunt niste fiinte sensibile si delikate  :strong:
ti-am dat si un mail

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #127 : Marți, 05 Iunie 2012, 11:23 »
mda, sunt cam suparat ...  :bully:
de cand iesiti voi fetele intre voi ati cam uitat ca barbatii sunt niste fiinte sensibile si delikate  :strong:
ti-am dat si un mail

Draga Plusar desi nu ne-am cunoscut inca iti recunosc sensibilitatea masculina de la o posta ;) Ai perfecta dreptate!
Cred insa ca iti va trece repede supararea la sanul matern al atator femei,asa ca lasa supararea si alintul la o parte si pregateste-te sa ne faci fata cu succes! :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #128 : Marți, 05 Iunie 2012, 11:43 »
Hi hi hi  :giggle:  Si eu il inteleg! V-am zis ca m-am jucat vreo 6 ani pe un forum de masini, unde 99,9% erau barbati (ma rog, baieti, ca media de varsta era in jur de 30  :thumbup: ) Si eu ma rasfatam asa.... :giggle:  Cand mai plecam cu ei prin tara, mergeam in coloana (de la 3-4 pana la... 50!). Era fain, pentru ca 1 - eu nu stiam drumul (la "orientare turistica" sunt praf!) si 2 - ma protejau ei in trafic  ;D 
Tatiana, pe una din fetele ramase "per pedes" o luam cu noi si mai e craluca, dar vad ca n-a mai scris p-aici nimic...

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #129 : Marți, 05 Iunie 2012, 12:38 »
Mercic din nou Maria.

Catre CRALUCA: cand vei citi acest mesaj sa stii ca poti apela la mine pentru transportul auto spre Retezat!

Pupici tuturor fetitelor si baieteilor de pe forum :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #130 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 10:30 »
Tatiana, n-ai pentru ce.  :)
Am anuntat ca noi, cei din Bucuresti grupati in doua masini, ajungem prea tarziu in Rausor ca sa mai luam si cina. Plus ca cineva a venit cu o propunere... de nerefuzat: sa ne oprim macar o ora pentru o baie in bazinul termal in care ne-am balacit cand am fost la Cozia... Adica asta:

E numai 6 lei intrarea, apa e sarata si are 36-7-8 grade...

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #131 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 10:46 »
Frumos loc Cozia (mai ales ca am fost maritata vreo 6 ani la Rm. Valcea :D) dar ar trebui sa ajungem pe lumina acolo si daca plecam in jur de 3 din Bucuresti...nu se stie  cum va fi nici traficul, nici vremea...
Eu sunt legata de o prietena care lucreaza in pipera iar eu lucrez in baneasa...iti dai seama ca facem o ora si jumatate pana la iesirea din Bucuresti ?! Tare mi-e teama ca o sa ratam si ora 3 de plecare :(

Dar sa fim optimiste si poate facem si o baie la Cozia...si daca nu o facem la plecare o facem la intoarcere ;)
O zi buna tuturor!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #132 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 10:59 »
Da, da, vom vedea atunci ce si cum... Bazinul e deschis non-stop!  :D 
Ar fi bine sa parasim cat mai devreme minunata noastra Capitala... Eu as pleca inca de pe-acum, pe jos...  ::)

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #133 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 11:16 »
Da, da, vom vedea atunci ce si cum... Bazinul e deschis non-stop!  :D 
Ar fi bine sa parasim cat mai devreme minunata noastra Capitala... Eu as pleca inca de pe-acum, pe jos...  ::)

Si eu dar trebuie sa si muncim si sa castigam bani pentru excursii ;)

Anunt: mi s-a completat masina cu Mirela :)

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #134 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 11:24 »
Salutare tuturor !
Abia astept sa ne vedem in Retezat. Pana atunci, supun atentiei publice urmatoarea propunere :): daca vom avea timp in cele 2 zile, sau duminica inainte de plecare, sa tragem o fuguta si pana la Manastirea si Cetatea Colt, care se pare ca sunt cam in drumul nostru (nu  ma orientez prea bine, asa ca e posibil sa ma insel). Cica de la cetatea Colt, panorama este superba.
Un alt obiectiv in zona e biserica din Densus, din cate stiu cea mai veche biserica de rit bizantin din Romania. E destul de aproape de locatia noastra. Eu zic ca ar fi pacat, daca tot suntem in zona, sa le ratam. Ce ziceti? Desigur, daca timpul si gradul de sfarseala fizica ne vor permite... :)

O zi minunata tuturor, si mai vorbim...