Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83706 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #105 : Joi, 24 Mai 2012, 21:35 »
Hello,
Avem o tara deosebit de frumoasa!!! Daca n-am vizitat-o pan-acum, cel putin de-acum incolo s-o facem, pentru ca timpul trece si, din pacate, trece de la noi.Eu, una, mai am multe de vazut !!!
Abia astept sa vin si eu in grupul vostru, sa va cunosc, sa ne cunoastem cu totii. Sigur va fi in urmatoarea tabara din Retezat.Incepe numaratoarea inversa....

Pupici la toti,  :-*
         Tichi :
Mai exista cumva vreun loc in masina cuiva care pleaca din Bucuresti vineri?

Hello tuturor si bine ati venit! A cam inceput numaratoarea inversa.... Pentru joi am inceput lista (o sa aflam de la Samiza si pretul pentru o noapte in plus), incepem una si pentru bucuresteni care pleaca vineri dis-de-dimineata? Ca intalnirea-i devreme (la 10 in Rausor), transport direct nu-i, benzina-i sase lei... si pe-aici s-a impamantenit obiceiul sa ne grupam - astfel transportul e si mai rapid, dar si mai ieftin.
ma refeream doar la noaptea de joi spre vineri ca voi fi singur printre voi  :police:
Am inteles! Am onoarea sa va salut!  :police:   ( :giggle: )

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #106 : Vineri, 25 Mai 2012, 07:08 »
Informatii noi: Ieri am platit inscrierea pt Retezat pentru mine si inca doua prietene din care una este sigura. Samiza a reusit sa inchireieze locuri si la o a treia pensiune asa ca aviz noilor amatori.:) La momentul in  care va scriu sunt convinsa ca vom pleca si noi de JOI, vom pleca cu masina mea (ford focus  2008) si deci mai am un loc sau doua libere in masina.
Zilele astea voi fi plecata din tara si fara acces la net (pana luni) iar saptamana viitoare mi se anunta extrem de aglomerata asa ca, pentru cine e din Bucuresti si vrea/poate sa plece de joi cu mine, las numarul de telefon.(0729038845)

Samiza transmite si prin mine rugamintea de a i se comunica direct cine doreste cazare /masa pentru joi. Maria, multumesc mult pentru oferta ta.

Deabea astept sa ne cunoastem in munti, acolo unde se zice ca oamenii sunt si mai oameni. :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #107 : Vineri, 25 Mai 2012, 19:20 »
Informatii noi:  Samiza a reusit sa inchireieze locuri si la o a treia pensiune asa ca aviz noilor amatori. :)
Samiza transmite si prin mine rugamintea de a i se comunica direct cine doreste cazare /masa pentru joi.
Lista cu cei care vin de joi arata, pana acum, asa:
1.dauina          - Bucuresti
2.Plusar           - Bucuresti
3.iuliana leonte - Sighisoara
4.Mari_a          - Bucuresti
5.IuliaT            - Bucuresti
6-7-8.Tatiana cu doua prietene - Bucuresti
9. craluca         - Bucuresti
10. mihaela      - Braila

Din lista, Samiza nu-l poate identifica printre cei inscrisi pe Plusar si il roaga sa-i comunice printr-un mail care dintre baieti e el  :).
Ne va comunica saptamana viitoare si costul acestei nopti in plus, precum si lista cu participantii si localitatile din care vin, ca sa ne organizam cu transportul.

LE: gata, nu mai e nevoie, te-am gasit:
salutari tuturor !

ma numesc Doru, sunt din Bucuresti, am 39 ani

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #108 : Vineri, 25 Mai 2012, 20:49 »
ms de anunt, lasa ca-i dau mail oricum ca deja este aglomeratie :))

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #109 : Luni, 28 Mai 2012, 13:50 »
hopa tropa si eu
Samiza indentifica doar persoanele care au platit avansul sau integral
posibil ca Pulsar nu a platit
daca platesti azi pana in ora 13 bani se vad in cont maine dupa ora 14 asa stiu eu ca functioneaza bancile
pupilici

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #110 : Luni, 28 Mai 2012, 14:12 »
S-a lamurit situatia. Si a iesit cu noi sambata in oras, la Capsuna, si i-am spus ca plecam impreuna si-l putem lua cu noi cu masina...  O sa mai vedem cu grupajele atunci, inainte de plecare.
Eu am retinut sintagma „care dintre baieti e”. Carevasazica E multi... :giggle:  E bene! O sa avem si noi de-un tango, vals, ceva...  :dance:  Bine, i-am mai auzit eu pe unii care zic ca nu stiu sa danseze, dar... cum era aia: "nu poti te-ajut, nu stii te-nvat, nu vrei... te oblig  :giggle:

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #111 : Luni, 28 Mai 2012, 21:47 »
ehh, am platit avans dar numele din buletin nu are de-a face cu nick-ul de pe forum , nu stiu ce m-a apucat sa nu trec macar numele de familie ... mai ales ca deja unii ma citesc : "plushar"   :slap:

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #112 : Marți, 29 Mai 2012, 13:22 »
Mai suntem inca 2 care venim de joi.. :D am vorbit si cu Samiza, ne strangem gasca faina... :applause:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #113 : Marți, 29 Mai 2012, 18:12 »
Exista vreo masina de Bucuresti care pleaca Vineri?

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #114 : Marți, 29 Mai 2012, 21:07 »
Celia B sau Angela B..... erati inscrise pe lista initiala pentru Retezat. Mai veniti ?!?!?!?! 
Codru

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #115 : Marți, 29 Mai 2012, 22:18 »
ehh, am platit avans dar numele din buletin nu are de-a face cu nick-ul de pe forum , nu stiu ce m-a apucat sa nu trec macar numele de familie ... mai ales ca deja unii ma citesc : "plushar"   :slap:
si mai rau... te imagineaza pa-p(l)us(h)ar, cu plushuri pe toate dejtele  ;D

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #116 : Duminică, 03 Iunie 2012, 23:05 »
Hello,

Si noi cred ca o sa plecam tot Joi in jur de 15.00. Eu mai am un loc in masina pentru cine doreste.
Maria, poate imi lasi un numar de telefon sa ne sincronizam...Stie cineva care e traseul cel mai bun din Bucuresti si cat se face?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #117 : Duminică, 03 Iunie 2012, 23:27 »
Sigur!  :) 
Noi (suntem doua, posibil trei, iar daca se hotaraste si Plusar, atunci patru) nu mergem cu masina mea, care-i mica, grea si lenesa (si careia ii e cam frica de drum lung  :D), ci cu a altcuiva de pe forum... care circula mult in tara si stie foarte bine drumurile, asa ca... vorbim! Ar fi bine sa plecam impreuna. Poate mai sunt si altii care pleaca la ora 15 si formam o coloana!  :D

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #118 : Duminică, 03 Iunie 2012, 23:32 »
Asa sa facem!
Adresa mea de e-mail e tbejan@gmail.com. Stiu ca am lasat mai devreme si nr meu de telefon. Daca suntem 10 care plecam din Bucuresti ar trebui sa fim vreo 3 masini...
Mai este inca timp sa ne stabilim.
Noapte buna

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #119 : Luni, 04 Iunie 2012, 12:03 »
Celia B sau Angela B..... erati inscrise pe lista initiala pentru Retezat. Mai veniti ?!?!?!?! 
Codru

Codru, ma bucur ca ne revedem in Retezat! Pup