Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
admin:
Sper ca v-a placut aventura montana si de vizitare din tara mea, Cnezatul Candestilor. M-am simtit ca acasa acolo....
admin:
Pozele se transmit Email. Cu link pe forum, pot fi descarcate de oricine.
Tatiana:
Gigi draga, la un moment dat era sa tragem dreapta spre Sibiel dar am zis sa ne pastram pentru la toamna.Este minunat locul! Eu as vrea sa vin sa punem muraturi impreuna :D In miez de toamna insa da melancolia in mine si sunt in stare sa va tin dintr-o romanta in alta :D
Cum a fost Cetatea vizitata ieri? O introduci in circuitul turistic viitor sau nu merita?
Am inteles, sa traiti! cum se face cu pozele. Eu astept atunci de la tine poza Fatala daca nu ai trimis-o la vreo revista deocheata pan'la ora asta :))
craluca:
Ce frumos a foooost!
A fost ca o poveste frumoasa!...Si peisaje de "Avatar", ba parca mai grozave... Aoleu ce frumos a fooost! A fost si greu, nu zic...
Mai tineti minte cand stateam dispusi in cerc ca la gradinita pe bancute afara ? Spuneam bancuri si mancam gogosi(-ile lu' Domnu' Nicu)?, si alte si alte intamplari... va pup, o sapt minunata!
Plusar:
subscriu, a fost frumos si drumul de intorcere din care spicuiesc:
- biserica Colt
- la cules de dragaica
- biserica Densus
- castelul Hunedoarei
- clubul-restaurant de lux din Petrosani cu al lui lac plin de rate mandarin, rate cu ciuf, lebede negre & albe, crapi romanesti & chinezesti ... ca farmec local mi-a sarit in ochi sistemul ieftin "impinge tava" bine camumflat in interior, placintele uriase cu mere si branza din meniu (model pizza) al caror aluat in exces a hranit pasaretul si fauna piscicola mentionata mai sus
- masina cu cele 3 "colege blonde" de care ne-am ciocnit tot timpul :coolsmiley:
- cumparaturile "pe sistem" din satul Olari / Horezu
- soferita noastra cea urzicata pe fund si care si-a aratat "durerea" la toata soseaua ;)
sa mai spun ce tarziu am ajuns acasa ? :knuppel2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă