Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (43/53) > >>

dauina:
si sa intelegem ca ti-a placut?....nu de alta, dar ai spus ceva inainte de plecare, si poate ramanem fara "ei" p-aci....

Plusar:
eu doar am preluat autocaracterizarea !  :blush:

admin:

Biserica din Densus

dian:
Nu ma pot abtine sa nu zambesc la amintirea glumelor si bancurilor de pe terasa insotite de hohotele de ras ale grupului asezat pe banci, in cerc, ca la scoala, in timp ce nea Nicu nu mai prididea cu coptul gogosilor. Niste gazde deosebite, care s-au integrat rapid in grupul nostru, oameni foarte amabili si priceputi, parca formam o mare familie. Ne-au condus pe fiecare la plecare, de parca isi conduceau rudele.
 Nu mai vorbim de frumusetea tinutului, peisajele extraordinare, impresionante, variate in functie de altitudine, oamenii locului frumosi si pe dinauntru, cei care au supravegheat de-a lungul anilor Castelul Cneazului Candea. (de unde credeti ca are Gigi sangele ala albastru?)
  Probabil ca febra musculara nu a trecut in totalitate, dar a meritat efortul, ne-am incarcat bateriile cel putin pentru un timp, am cunoscut membri noi, felicitari Anca pentru tonusul si energia ta, multumiri Gigi pentru organizare si talentul de a gasi totdeauna posibilitati de cazare, masa si ambianta optime.

admin:

Intrarea in tara mea....

Manastirea Colt si Castelul Candestilor

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă