Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (41/53) > >>

Mari_a:
Suntem deja la Rausor. E foaaaarte frumos!!! Mi se sopteste din spate ca ursii bat in geam!
Plushuletz are o rugaminte pentru cei care veniti maine: luati-i si lui niste picaturi de nas. Orice. Olinth sau Vibrocil. Dar cica nu vibro.....

Mari_a:
N-avem semnal pe nici o retea de telefon.... Dar ce conteaza?!  E minunat sa te rupi de lume... Nu stiu eu ce mai caut pe aici!  ;D  Am fugit! Toata lumea e pe terasa! La ozon...  :giggle:   :dance:   

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 21 Iunie 2012, 23:14 ---Suntem deja la Rausor. E foaaaarte frumos!!! Mi se sopteste din spate ca ursii bat in geam!
Plushuletz are o rugaminte pentru cei care veniti maine: luati-i si lui niste picaturi de nas. Orice. Olinth sau Vibrocil. Dar cica nu vibro.....

--- Terminare citat ---

mi-am amintit de o chestie beton pentru astfel de situatii cand nu ai la indemana picaturi de la farmacie (care sunt si scumpe si mai mult ca sigur au si alte efecte secundare pe care nici nu le banuim):  zdrobeste o ceapa de marime medie, intreaga, cu ce poti, unde poti, apropie-ti nasul de ceapa zdrobita si respira mirosul pe care-l emana. cu siguranta ti se va desfunda nasul.  nu stiu daca mai raman prieteni prin preajma dupa. distractie frumoasa! din cate vad, that is the place to be pe caldurile astea.
si ca sa fiu in ton cu mari_a, daca nu cea atunci pa!

Matei:
in legatura cu ceapa, am glumit, nu sunt sigur ca este adevarat: spunea o colega astazi dar nu sunt convins daca e pe bune sau nu. ma prezint voluntar cu prima ocazie si va confirm.

Tatiana:
Mesaj scurt de la birou si in timpul programului de munca:
Dragi participanti la actiunea Retezat si prieteni
Va multumesc din suflet ca ati fost acolo ,ca ne-am simtit atat de bine si mai ales ca ati avut grija de mine.
M-am bucurat nespus sa reintalnesc persoane dragi pe care le-am cunoscut anul trecut la Cheile Nerei...m-am bucurat nespus sa intalnesc "singles" noi   voiosi  si manati de acelasi drag de munte si "colectivizare" ;)
Gigi iti multumesc pentru toata organizarea si sustinerea grupului si daca cumva nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor tale, promit ca ma antrenez la table pana te bat mar! :D
M-am simtit minunat in sanul SC asta ma va face sa-mi mai gasesc puterea  si ambitia de a ma avanta din nou in actiuni montane alaturi de voi (cu riscul de a-mi rupe picioarele sau de a-mi da duhul pentru o priveliste frumoasa) pentru ca am inteles inca o data ca pe munte  devinim  mai buni si  mai uniti si unoari chiar poate mai intelepti :)

va pup pe toti si astept pozele voastre

PS pt ca nu mai stiu cum se procedeaza va rog sa-mi spuneti dac este permis sa uploadam pozele pe trasnfer. ro de exemplu si sa punem linkul pe forum sau se transmite doar prin e-mail?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă