Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Turzii si Salina Turda 15 17 iunie 2012
Mari_a:
--- Citat din: anshoci din Vineri, 08 Iunie 2012, 16:48 ---Poate obtinem o oarece reducere daca calatorim in grup. ;) :dance:
--- Terminare citat ---
Ma bag si eu pe-aici, sa va spun parerea mea "care este" (de des calator cu autobuzul de la Autogara Militari): daca plecati cu cel de 6,30, atunci pe la 11,45 sunteti in Sibiu (stiu ca pe site scrie 12,06, dar ajunge mai repede). De acolo va puteti alatura grupului si merge mai departe cu the admin, ca vad ca zice ca vine cu microbuzul.
Autobuzul de 6,30 este al firmei Transmixt; daca va faceti un card de fidelitate (in autogara, nu costa nimic, nu va obliga la nimic, doar completati un formular), atunci biletul pana la Sibiu nu mai e 51, ci 36 de lei.
Mi-ar fi placut si mie sa vad salina Turda, am auzit ca e spectaculoasa, dar... data viitoare! Anu' asta am fost la Praid, asa ca... "o salina pe an"! :D
Drum bun si distractie placuta! :)
craluca:
Multumim Maria de pont, insa am cautat pe net si cel mai devreme este cu plecare la 7.30 (de care zice si "anshoci"). Draga "anshoci", am aranjat de principiu cu Angelica sa plecam si noi din Militari cu cel de 7.30. Ne grupam in autogara Militari. Iti las tel meu pe e-mailul tau. Rezervarea la autocar se face telefonic, cu 2-3 zile inainte (pe miercuri). Daca vrei, cand voi suna miercuri dim. rezerv si pt tine loc in autobuz-total 3 locuri pana acum. Daca mai este cineva din Buc, anuntati daca vreti sa va gupati cu noi; ... oare suntem doar 3 si cu "admin" =4 excursionisti :) . va pup :-*
Mari_a:
Da, asa este. Cel mai devreme Bucuresti-Turda este la 7,30 (si ajunge la 15,15 in Turda).
Eu ziceam de cel mai devreme Bucuresti-Sibiu, care-i la 6,30 (si ajunge inainte de 12 in Sibiu).
Drum bun!
craluca:
multumim!
anshoci:
Buna Raluca
Te rog sa-mi faci si mie rezervare pentru vineri la ora 7.30 la Funy pana la Turda.
email-ul meu este anshoci@yahoo.com. Te rog sa-mi trimiti nr. tau de telefon si ti-l trimit si eu pe al meu pe email-ul tau. I-am trimis un email Samizei si am intrebat-o cati vin din Bucuresti si cine sunt ca sa luam legatura cu ei. Daca primesc raspuns iti spun si tie.
O seara frumoasa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă