Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Turzii si Salina Turda 15 17 iunie 2012
admin:
Cheile Turzii si Salina Turda 15 17 iunie
Tarif: 330 RON/ persoana - cazare in camera DBL
Plecare: 15 iunie 2012
Sosire: 17 iunie 2012
Cazare: 2 nopti
Servicii incluse:
cazare 2 nopti la pensiune de 3*, mic dejun inclus
2 cine
transport zonal
Program Cazarea se va face in Turda, incepand cu ora 17.00. Vineri seara o sa luam cina la pensiune, urmand ca a doua zi sa plecam intr-o excursie pe Cheile Turzii. Este necesar un echipament corespunzator sport munte. Cateva amanunte despre aceasta exceptionala zona:
www.turism-cheile-turzii.ro
Duminica o sa vizitam Salina Turda, care dupa modernizare arata cu totul si cu totul superb. Un link catre doua filmulete youtube, unde este prezentata salina:
Salina Turda
Salina Turda Documentar
Trasportul in zona, de la pensiune pana pe chei si pana la salina se va face cu microbuzul.
Alte detalii: office@singlescamp.ro
Inscrierile se pot face pana la data de 15 mai 2012 pe formularul pe care o sa-l gasiti pe site sau pe office@singlescamp.ro
Plata se face in contul SC Bon Vojage srl Sibiu. Email: samiza@bonvoyagesibiu.ro
oti:
iata o noua ocazie de a descoperi ceva frumos. nu am vizitat locurile acestea si cred ca sunt minunate.
sunt pe lista! ;D
admin:
Radu Bucuresti
Elena N Bucuresti
Adriana S bucuresti
Celia B Cluj-Napoca
Mihaela39 Braila
Mimi M Voluntari
Doina B Rosiorii de vede
Zizi Z Rosiorii de vde
Delia L Sf.Gheorghe
Luiza P Bucuresti
Constanta S Pitesti
Violeta M Bucuresti
Doina F bucuresti
Adriana M bucuresti
Otilia B campina
Elena I bucuresti
Gabriela P Bucuresti
Bogdan Bucuresti
Andreea R Bucuresti
Mircea B Rm Valcea
Angela B Cluj
Annalys:
Cum bine observi, acum m-am pus pe vizitat impreuna cu voi :thumbup: Te rog, daca mai sunt locuri as vrea sa vin si eu.
Vreau sa vizitez Salina Turda de mult timp si nu vreau sa ratez. ;)
admin:
Am sa transmit Samizei toate taberele in care te-ai inscris.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă