Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Turzii si Salina Turda 15 17 iunie 2012
admin:
Eu sunt plecat din nou din tara - incepand cu 02 iunie pana in 13 iunie. Ma intorc doar cu o zi inainte de plecarea in aceasta actiune. Deci nu o sa va mai pot scrie altceva in plus fata de acum si nu am cum sa va raspund pe forum.
In total sunt 8 participanti. Foarte posibil ca Samiza o sa schimbe locatia in care urma sa stam si pe care o rezervasem initial. Fata de lista initiala, care cuprindea in jur de 25 de persoane, au confirmat 6 + 2. Prea putini pentru pensiune, astfel incat pe neconfirmate s-a mai adaugat un grup care sambata organizeaza un eveniment. Care ar putea prelua intreaga locatie, deci ni s-ar putea accepta renuntarea. Urmeaza ca Samiza sa va informeze asupra noii locatii.
Plecarea mea este din Sibiu, cu microbuzul de 8 locuri. Deci cine doreste, poate sa calatoreasca pana la Turda impreuna cu mine - valabil si pt cei din Bucuresti - mai convenabil este sa sositi in Sibiu si sa va preiau din autogara sau gara. Asta la o ora care sa ne permita plecarea in timp spre Turda. As dori sa plecam pana la 10.00, dar daca cei care vin din Bucuresti nu pt ajunge pana atunci, o sa luam ca limita 12.00. Comunicati va rog Samizei ora la care ajungeti la Sibiu, pt a putea stabili la cat plecam cu totii spre Turda.
O zi este de activitate dinamica (sau chiar una si jumatate - daca timpul este frumos si daca forma fizica a participantilor permite, putem stabili inca un traseu mai scurt pt duminica de dimineata). Asta inseamna:
- ghete cu care se poate urca (talpa profilata) si in care glezna este tinuta strans
- echipament sport lejer pt urcare.
- pantalon lung sau jambiere - pt a evita posibilitatea de a intra in contact cu iarba si a lua vreo capusa
- sapca sau ceva cu care sa aveti capul acoperit - pt soare (daca este cazul), dar si pt capusele care pot sta in pomi
- trusa cu medicamente curente
- pelerina de ploaie
- rucsac mic - in care sa intre 2-3 sandviciuri, o sticla de apa, un tricou de schimb si pelerina
- costum de baie, prosop de baie, slapi - posibil ca daca vremea este placuta sa facem o baie in apele sarate de acolo cc
- pt vizitarea salinei, va trebui sa aveti si ceva mai gros - nu de iarna - dar oricum care sa va asigure un confort termic in conditiile unei temperaturi de cca 10 - 12 grade.
Traseele sau traseul vor fi alese functie de starea meteo, de profilul grupului si de timpul pe care-l avem la dispozitie.
In zona o sa ne deplasam cu microbuzul meu.
Mai sunt doua saptamani pana atunci - astept sa ne intalnim si sa ne cunoastem.
angelica6767:
Sunt Angi si sunt din Bucuresti.M-am inscris si eu pentru excursia la Cheile Turzii.Si eu sunt interesata daca mai merge cineva cu autobuzul.
angelica6767:
Craluca si anshoci daca sunteti din Bucuresti ati dori sa ne intalnim la autobuz,in autogara Militari? Eu sunt Angi si sunt tot din Buc.Autobuzul pleaca la ora 6.30 si se pare ca il luam pana in Turda.
craluca:
Buna Angelica, sigur, ma alatur voua; este tare departe locatia, cred ca ar fi bine sa plecam cu 1 zi mai devreme, cum propune Dna Samiza. Ce zici ? Ce ziceti (cine se mai alatura)?
anshoci:
Buna
Eu o sa plec din Bucuresti cu autocarul firmei Fany din Militari la ora 7.30 vineri si ajung la Turda la ora 15.15. Mai devreme de atat nu am cum sa ajung. Nu-mi permite timpul sa vin de joi in Sibiu.
Daca mai vine cineva la ora aceea si cu acel autocar sa dea de veste. Poate obtinem o oarece reducere daca calatorim in grup. ;) :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă