Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Turzii si Salina Turda 15 – 17 iunie 2012

<< < (4/8) > >>

oti:
fratilor, de la oua si cozonac vi se trage: alta lista??????????????? :surrender:
cea de mai sus ce are? nu mai e valabila?
sau vreti sa scapati de mine? ???
inteleg ca punctul de intalnire e la cluj, sau la petrestii de jos direct? sunt curioasa cum se fac grupajele din sud.

admin:
Trebuie sa ajungem in jur de 12.00. Prima zi o sa o folosim pentru vizitarea salinei si pentru baie, iar sambata pentru traversarea cheilor. Pentru cei care vin cu trenul sau autobuzul, o sa facem un grupaj la Turda, iar microbuzul care ne va sta la dispozitie vineri pt transferul de la pensiune pana la Turda si inapoi, ii va lua si ii va aduce la pensiune. Deci loc de intalnire pt cei care sosesc cu mijloace de transport in comun:

Turda, vineri, ora 11.30

Cu cei care vin in grupaj auto din Bucuresti sau din alte zone, ne intalnim direct la Petresti, la Pensiunea Laura.

oti:
multam de lamurire! O0

craluca:
Hello copii,
M-am inscris si eu pt Cheile Turzii. Sper sa ma vada curand Samiza pe extras. Sunt din Buc. sper sa ne grupam incet incet... :-*

anshoci:
merg si eu la Cheile Turzii si sunt din Bucuresti...........daca mai e cineva din Bucuresti..... da-ti de veste pe aici....poate ne grupam sa mergem impreuna........in principiu as dori sa mergem cu trenul sau autocarul dar......ramane de vazut....... :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă