Autor Subiect: Transalpina 18 - 20 mai 2012  (Citit de 37384 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
Re: Transalpina 18 - 20 mai 2012
« Răspuns #45 : Luni, 23 Aprilie 2012, 12:07 »
Imi pare rau, Mihaela, ma bucuram sa ne reintalnim ! Ramane pentru o alta actiune cu SC !!

Gigi, te rog, astept inca ceva detalii (ref.la deplasarea ptr. inceperea /dupa finalul excursiei ), care ar putea fi cea mai buna varianta ptr. mine, din Brasov ? Caci, de ex., ar fi OK sa-mi las masina la Sibiu, daca ma intorc tot acolo, sau... ??  ???
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline primavera

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #46 : Luni, 23 Aprilie 2012, 16:47 »
Buna ziua
Aș dori să merg eu pe Transalpina. Sper că nu va interveni nimic neprevăzut în programul meu căci am avut mai multe astfel de întâmplari în ultima vreme. O să iau legătura cu agenția.

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #47 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:26 »
Primavera, scrie-mi te rog pe adresa marmih_72@yahoo.com ca sa putem lua legatura mai facil pentru a vedea cum imi poti trimite mie avansul pe care eu l-am platit agentiei pentru Transalpina.
Delia, mi-as fi dorit mult sa ne revedem si sa particip la aceasta excursie, insa nu mereu socoteala facuta prea din timp acasa se potriveste cu cea din targ.  :(  Insa vor mai fi ocazii, cu siguranta.  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #48 : Marți, 24 Aprilie 2012, 08:17 »
Mihaela ti-am transmis Email-ul primaverei, asta in situatia in care nu ti-a citit mesajul de pe forum

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Marți, 24 Aprilie 2012, 08:30 »
Pt anyasolo: eu plec spre Valcea cu autobuzul Sibiu - Valcea, urmand ca de la Jina sa plec un pic mai repede - a doua zi trebuie sa fiu in aeroport la Bucuresti pt Spania

Pt Deli_a. Microbuzul pleaca din Valcea, ideal pt tine ar fi sa mergi la Valcea. Acolo masinile vor fi lasate la autobaza firmei de transport, in siguranta. Daca il lasi la Sibiu, poti sa vi in continuare cu mine cu autobuul pana la Valcea. Nu m-am uitat inca cu ce plec, deci n-as putea sa-ti comunic in momentul acesta ora. Pana vineri am sa stabilesc oricum.

anyasolo

• Vizitator
« Răspuns #50 : Marți, 24 Aprilie 2012, 10:09 »
Multumesc Gigi! Daca treci, in timp util , datele despre plecarea spre Valcea, voi putea sa fac si eu rezervarea locului.( variante: Dacos, Cotofana, nu?...) SAU, suntem mai multi care vom pleca din Sibiu catre Ramnicu Valcea? si putem merge impreuna... :)

Offline primavera

• Newbie
  • *
« Răspuns #51 : Joi, 26 Aprilie 2012, 12:01 »
Care ar fi ora de intalnire la care ar trebui sa fim in Ramnicu-Valcea? Daca e vineri dupa-masa,  eu ajung pe la ora 18 abia, daca nu, as vrea sa stiu pentru a ma invoi de la servici?
De asemenea, duminica, aproximativ la ce ora am ajunge in Sibiu?

Offline primavera

• Newbie
  • *
« Răspuns #52 : Vineri, 04 Mai 2012, 14:13 »
Primavera, scrie-mi te rog pe adresa marmih_72@yahoo.com ca sa putem lua legatura mai facil pentru a vedea cum imi poti trimite mie avansul pe care eu l-am platit agentiei pentru Transalpina.
Delia, mi-as fi dorit mult sa ne revedem si sa particip la aceasta excursie, insa nu mereu socoteala facuta prea din timp acasa se potriveste cu cea din targ.  :(  Insa vor mai fi ocazii, cu siguranta.  :)
Ti-am scris, deja, doua mailuri la aceasta adresa si nu am primit raspuns. A intervenit ceva?
As dori sa stiu daca  lucrurile stau la fel ca sa stiu cum imi fac programul si daca sa platesc restul sumei la agentia Bonvoyage.

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #53 : Vineri, 04 Mai 2012, 17:31 »
Buna,
Ti-am raspuns si  pe e-mail. Datorita intarzierii in comunicarea noastra pe e-mail pe locul meu va merge Narcis, care m-a contactat telefonic pe 23 aprilie, dupa ce facuse  rost de numarul meu de la agentie.
Imi pare rau.
Mihaela

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Luni, 07 Mai 2012, 10:32 »
Raspund la modul general, celor care m-au intrebat cand si cu ce merg pana la Valcea, locul de plecare a microbuzului pe traseul de Transalpina.

Eu urmeaza sa plec spre Ramnicu Valcea la ora 10.55 cu un autobuz de la Transmixt. Ajunge acolo in jur de ora 13.00. Plecarea pe Transalpina va fi la 14.30, insa la 14.00 toata lumea va trebui sa fie stransa la autobaza de plecare (am sa va dau maine toate detaliile necesare).

Am sa discut la Autobaza sa se poata parca masinile in siguranta acolo. Microbuzul pleaca din Valcea si se intoarce la Sibiu. Am discutat sa faca intregul traseu, Valcea - Valcea, asa ca nu mai trebuie sa luati Sibiul ca punct intermediar. Cei care veniti cu masinile din zonele Ardeal si Moldova, puteti la fel sa lasati masinile la Valcea sau la Sibiu, doar ca in cea de-a doua varianta v-a trebui sa luati un mijloc de transport in comun pana la Valcea. In situatia in care optati pt lasarea masinilor in Sibiu, putem pleca impreuna cu Transmixtul. La intoarcere, microbuzul trece prin Sibiu, deci puteti ramane acolo. In a doua situatie se scuteste drumul pana la Valcea - cel de intoarcere, dar este disconfortul mersului cu transport public 100 km. Voi apreciati ce va este mai convenabil.

Microbuzul va pleca din Jina, in jur de ora 11.00. Pana in Sibiu sunt in jur de 40 km, deci in jur de o ora. Sibiu - Valcea = 100 km, deci cca doua ore. Apreciez ca la ora 14.00 se ajunge inapoi la Ramnicu Valcea.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #55 : Luni, 07 Mai 2012, 11:01 »
primavera, mai esti interesata de excursia asta? Ti-am transmis un mail pe adresa de yahoo.

Offline primavera

• Newbie
  • *
« Răspuns #56 : Luni, 07 Mai 2012, 17:45 »
primavera, mai esti interesata de excursia asta? Ti-am transmis un mail pe adresa de yahoo.

Raspund si pe forum.
Am sa merg eu in locul Mariei. Am vorbit cu ea si o sa-i trimit banii direct caci ea a platit integral.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Marți, 08 Mai 2012, 13:25 »
Completez cu detalii si aceasta actiune:
- la Ranca o sa fim cazati toti in aceiasi pensiune: Pensiunea Craiul Muntilor. Vom avea acolo la dispozitie intreaga capacitate de cazare adica 8 twin + 2 apartamente. Vom lua cina la aceasta pensiune, de asemenea si micul dejun. Pt drumul de la Valcea la Ranca, puteti sa va luati un sandvici - doua, sa va pacaliti foamea pana la cina. Se pleaca asa cum am spus la 14.30 din Valcea. Avem de parcurs prima etapa de excursie adica Valcea - Horezu - Ranca. Va propun sa oprim o jumatate de ora la Horezu, pt ceramica de acolo, dupa care sa ne continuam drumul catre Ranca. Traseul are in total 91 km, cca 2 ore si jumatate de mers cu masina. Cu oprirea de la Horezu, cca 3 ore. Deci in jur de 17.30 o sa ajungem in statiunea montana. Ne cazam, dupa care putem lua direct cina, sau daca vremea este frumoasa si calda, sa ne plimbam o ora doua, prin zona. Din Ranca o sa plecam dimineata, undeva in jur de ora 9.30, dupa ce servim micul dejun si facem check-out-ul.
- De la Ranca la Jina avem cam o ora si jumatate de mers cu masina. Dar cu siguranta o sa facem mai multe opriri pentru poze, pt a admira peisajele si pentru a ne dezmorti. Eu am anuntat pranzul la stana, in jur de 14.30, deci avem timp suficient pt drumul auto, opriri, cazarea in Jina si pt drumul pana la stana. Nu o sa mancam chiar la stana, o vizitam, vedem cate ceva despre ce inseamna viata acolo in varf de munte cu oile, dar o sa mergem intr-un loc acoperit si in care avem ceea ce ne trebuie pt a manca totusi civilizat. Nu este departe nici de sat, nici de stana. La Jina o sa fim cazati in doua pensiuni agroturistice, la Miluta si la Mircea. Acolo il vom intalni pe Marian, pe care o parte din voi il cunoasteti deja de la Sibiel. El se va ocupa, incepand de la Jina de grup. Dupa cate stiiti eu duminica dimineata trebuie sa fiu la Bucuresti, de unde luam cei care plecam in excursia de Spania, avionul pt Malaga. Ce facem la Jina: incepem asa cum am spus cu check in-ul, apoi se urca pana la stana, se coboara pana la locul in care o sa servim pranzul. Am discutat cu gazdele noastre si o sa avem acolo o masa adevarat traditionala, adica jintita, apoi balmos si in final pastrama de oaie cu paine de casa. Dupa masa, Marian are sa va conduca pana la biserica veche, la muzeu si l-am rugat si la una dintre gospodariile de acolo. El este nascut in Jina si cred ca este cel mai bun ghid posibil. Are o gramada de lucruri pe care poate sa vi le spuna si explice.
Seara masa va fi servita, fiecare la locatia la care sta. Distanta nu este mare, nu cred sa fie mai mult de 300-400m, dar am preferat varianta asta, pt confortul vostru. O sa vi se gateasca taraneste, am rugat-o si pe Milica si pe sotia lui Mircea sa va pregateasca tocanita de vitel la ceaun, adica ceea ce este mai bun acolo. Dupa masa scoverzi cu branza de burduf. Gazdele sunt femei de la tara, dar foarte prietenoase si deschise. Marian m-a prezentat cand am urcat la Jina amandurora si m-am simtit tare bine, asa ca sunt convins ca o sa fiti la fel de impresionati.

Peisajele sunt de acolo din varful muntelui extraordinare, sper sa fie vreme frumoasa si sa ne putem bucura de ele.

Transalpina este deschisa, se circula, dar sus o sa dam inca de zapada. Va trebui sa fiti imbracati de munte, cu ghete, haine mai grosute, si evident si ceva de ploaie.

Mai revin cu detalii.

Offline RALU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #58 : Vineri, 11 Mai 2012, 11:07 »
Buna,

Daca e cineva care pleaca din Bucuresti cu masina si vrea companie, ma ofer voluntara :)))) (si invat si niste bancuri pentru drum). Sau daca se pleaca cu maxi-taxi, poate plecam impreuna.

Raluca

Offline oana13

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #59 : Vineri, 11 Mai 2012, 14:13 »
eu vin din Bucuresti dar n-am masina, daca vrei ne intalnim sa mergem impreuna