Maine ma duc la Sibiu sa-mi iau si eu ghete trekking, ca ma complexati!
Mai sunt 10 zile... 
Pe cheile Nerei mi-am luat ceva incaltari profesioniste care au fost asa de grele ca abia ma miscam pe la sfarsit. In echipament a fost atunci obligatoriu si batul de trekking care mi-a rupt incheietura. Acum am luat alte ghete mai inalte si ma intreb ce sa fac cu betele. Or mai trebui si la Cozia? Nu imi mai aduc aminte daca mi-au folosit cu adevarat la ceva sau nu, dar poate ajuta la impresia artistica. Adminul nu le-a mai trecut pe lista. Voi ce ziceti??
De-asta mi-e groaza si mie ca se va intampla. Acu' 20 de ani, cand am facut cele 7 creste din Piatra Craiului intr-o zi, nu existau ghete de-asta, stiu ca aveam niste ghete foarte moi, din piele intoarsa si cu talpa absolut dreapta, nici macar un "rid", ce amprenta?! Da' erau grozav de aderente, puteam sta cu ele pe stanca la 45 de grade si nu alunecau. Tot pe vremurile alea, in Transfagarasan erau turisti nemti pur si simplu in sandale (gen Dr. Scholl). De cand s-a schimbat moda, am avut si eu odata ghete profi si le-am dat de pomana ca parca aveam picioarele in ghips. Acu' ma duc maine sa vad daca gasesc ceva mai uman...
Oti, eu o sa fiu maine in Sibiu, cu frate-meu drept consilier, intre 15 si 16.30, probabil in zona Mall-ului. N-am inteles, tu vrei sa vii de la Campina in Sibiu pentru ghete?!
Cat despre organizare, eu zic sa confirme fiecare la Samiza prin telefon, toata lumea care vine de joi, si Gigi sa refaca lista pe forum si-atunci ne putem intelege cu camerele si cu transportul. De mine e simplu, oricum vin singura cu autocarul de la Sibiu si stau in camera cu oricine.