Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 79641 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #105 : Marți, 01 Mai 2012, 08:14 »
join us
why not?
Because tre' sa mai si munceasca cineva in tara asta! ( ;D
Eu in saptamana urmatoare ma catzar pe Transalpina si ma tot gandesc de unde sa gasesc atata vigoare, ca uite ca numa' ma suii in dealu' Rasnovului si iaca dormii de ieri de pe la 18 pana acuma...   :faint:  Dar mai stiu pe cineva care merge si-si.... hmmm... tre' sa deschid excelul si sa introduc neshte formule...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #106 : Marți, 01 Mai 2012, 10:17 »
Buna eu Iulia am inteles ca vin cu mine in masina: kike, cristina=bitek si ioana , cum sunt noua pe aici nu stiu cum sa iau legatura cu voi, cristina mi-a lasat id-ul de mess si cred, sper dupa minivacanta de 1mai sa reusim sa luam legatura.
Asa ca kike nu e pe dinafara din pct. meu de vedere.
Astept sa am un semn de la voi aici sau propuneti voi cum sa luam legatura, eu sper sa nu merg singura in masina :).

Cristina nu e egal bitek, din cate stiu eu, Samiza a repartizat bitek=Ion cu nickyblue=Nicu, deci la ei e rezolvat, ramane sa vedem cate ele suntem. Eu i-am scris ieri lui Codru=Codruta pe email, sa vad daca vine si ea de joi sau nu. Si eu zic sa asteptam sa treaca 1 Mai si sa vina Gigi de la Praga, sa ne organizam.

Mari_a, sa vezi ce-o sa muncesc eu sa "ma scot"... si nu numai in tara asta. Da' la asta o sa ma gandesc atunci cand o fi cazul.  :whistle:

Maine ma duc la Sibiu sa-mi iau si eu ghete trekking, ca ma complexati!  ;D
Mai sunt 10 zile...  ::)

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #107 : Marți, 01 Mai 2012, 14:05 »
admin zise ca da nr meu Cristinei, bitke era cel/cea care zicea ca nu are cu ce ajunge din buc. asa ca am presupus ca sunt aceiasi persoana.
eu ma refeream la cei care vin din buc. vineri dimineata

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #108 : Marți, 01 Mai 2012, 14:52 »
caroline vreau si eu ghete!!!!!!!!!!!!!
port nr. 37  la picior. vorbesc serios. suna-ma daca te duci.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #109 : Marți, 01 Mai 2012, 15:34 »

Pe cheile Nerei mi-am luat ceva incaltari profesioniste care au fost asa de grele ca abia ma miscam pe la sfarsit. In echipament a fost atunci obligatoriu si batul de trekking care mi-a rupt incheietura. Acum am luat alte ghete mai inalte si ma intreb ce sa fac cu betele. Or mai trebui si la Cozia? Nu imi mai aduc aminte daca mi-au folosit cu adevarat la ceva sau nu, dar poate ajuta la impresia artistica.  Adminul nu le-a mai trecut pe lista. Voi ce ziceti??

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #110 : Marți, 01 Mai 2012, 17:03 »
admin zise ca da nr meu Cristinei, bitke era cel/cea care zicea ca nu are cu ce ajunge din buc. asa ca am presupus ca sunt aceiasi persoana.
eu ma refeream la cei care vin din buc. vineri dimineata

Bre, bitek era un cel, io asa zic. :) Cat despre deplasarea cu masinile pana la Calimanesti, deocamdata nu-ti pot spune nimic deoarece, vezi mata, s-au mai schimbat niste lucruri intre timp (de pe 19 aprilie pana acum... ???). Cel putin in situatia mea. Mai am oarece detalii de clarificat, asa ca nu pot face nici o afirmatie in acest moment, deci te rog nu ma lua in calcul. Cat despre numarul care a ajuns la mine, am incercat sa sun de cateva ori si am avut surpriza sa-mi spuna tanti robotica ca-i nealocat. :o
Si s-ar putea (nu-s sigur, da`pe-aproape) ca din Bucuresti sa nu mai plece nimeni vineri dimineata si sa vina toti de joi seara.
Si Cristina de care spuneai e kike pe forum.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #111 : Marți, 01 Mai 2012, 17:31 »

Pe cheile Nerei mi-am luat ceva incaltari profesioniste care au fost asa de grele ca abia ma miscam pe la sfarsit. In echipament a fost atunci obligatoriu si batul de trekking care mi-a rupt incheietura. Acum am luat alte ghete mai inalte si ma intreb ce sa fac cu betele. Or mai trebui si la Cozia? Nu imi mai aduc aminte daca mi-au folosit cu adevarat la ceva sau nu, dar poate ajuta la impresia artistica.  Adminul nu le-a mai trecut pe lista. Voi ce ziceti??

De-asta mi-e groaza si mie ca se va intampla. Acu' 20 de ani, cand am facut cele 7 creste din Piatra Craiului intr-o zi, nu existau ghete de-asta, stiu ca aveam niste ghete foarte moi, din piele intoarsa si cu talpa absolut dreapta, nici macar un "rid", ce amprenta?! Da' erau grozav de aderente, puteam sta cu ele pe stanca la 45 de grade si nu alunecau. Tot pe vremurile alea, in Transfagarasan erau turisti nemti pur si simplu in sandale (gen Dr. Scholl). De cand s-a schimbat moda, am avut si eu odata ghete profi si le-am dat de pomana ca parca aveam picioarele in ghips. Acu' ma duc maine sa vad daca gasesc ceva mai uman...

Oti, eu o sa fiu maine in Sibiu, cu frate-meu drept consilier, intre 15 si 16.30, probabil in zona Mall-ului. N-am inteles, tu vrei sa vii de la Campina in Sibiu pentru ghete?!

Cat despre organizare, eu zic sa confirme fiecare la Samiza prin telefon, toata lumea care vine de joi, si Gigi sa refaca lista pe forum si-atunci ne putem intelege cu camerele si cu transportul. De mine e simplu, oricum vin singura cu autocarul de la Sibiu si stau in camera cu oricine.  ;)

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #112 : Marți, 01 Mai 2012, 19:42 »
Am vorbit cu Samiza acum cateva zile, pentru ca era si deadline-ul pentru restul sumei; mi-a spus ca ne trimite un email tuturor celor care vom veni de joi ca sa stim si ce mai avem de platit pentru noaptea in plus. Probabil foarte curand vom primit un semn de la ea. Si eu sunt gata combinata cu Elena, dar nu cred sa fie vreo problema daca ne trezim direct acolo fara sa ne stim colegul de camera. Sau..?

A propos de echipament si eu mi-aduc aminte ca nu era nici o bataie de cap cu asa ceva acum "cativa" ani. Sa fie vorba si de schimbarea centrului de greutate in timp??

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #113 : Marți, 01 Mai 2012, 22:10 »
Sa fie vorba si de schimbarea centrului de greutate in timp??

;D La asta cred ca am refuzat inconstient sa ma gandesc...  :thumbup:
OK, sa asteptam mailul de la Samiza (stiu ca e extrem de ocupata zilele astea).

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #114 : Marți, 01 Mai 2012, 22:32 »
nu draga carol, ma gandeam ca daca vezi ceva frumos poate imi cumperi si mie.vorbim la telefon.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #115 : Miercuri, 02 Mai 2012, 22:53 »
Am vorbit azi cu Samiza la Sibiu si ne va transmite ea maine tuturor un email de confirmare a rezervarii suplimentare 10-11 mai. Intrucat ea nu are acces la forum, va roaga sa luati legatura direct cu ea, daca nu primiti email-ul ei sau pentru confirmarea rezervarii sau daca mai sunt alte probleme, zilele urmatoare, cat Gigi e plecat la Praga.

Mesaj urgent pentru Iulia T.:
Samiza nu stie nimic de rezervarea ta sau despre confirmarea platii.
Te roaga sa iei legatura cu ea pe samiza@bonvoyagesibiu.ro sau la telefon 0745.106526.

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #116 : Joi, 03 Mai 2012, 10:57 »
Merci Caroline, am luat legatura cu Samiza, eu am platit deja avansul cred ca Gigi sa ocupat asa ca situatia este sub control, voi fi alaturi de voi din 10mai la Calimanesti.
O zi minunata.  :yeah:

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #117 : Vineri, 04 Mai 2012, 21:40 »
Gataaaaaaaa... nu mai suport, tentatia este mai puternica, gasca m-am inscris si eu, Gigi ...trece-ma  in lista, marti achit avansul..

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #118 : Vineri, 04 Mai 2012, 22:31 »
Aoleo, kama... cu asa antrenament la dans, pun pariu ca se vor face doua echipe, la distanta de cel putin doua ore pe traseu una de cealalta...  ;)
Oti, miercuri mi-am luat ghete la reducere si azi am apelat la rezervele strategice ca sa le schimb pe altele, de doua ori mai scumpe (asta ca sa explic de ce nu mi-as fi permis sa risc pentru tine). Sper sa nu-mi faca probleme, ca sunt tare incantata de ele...  :dance:

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #119 : Sâmbătă, 05 Mai 2012, 09:18 »
hei, voi sefii cu masini, trece vreunul prin campina, sa ma pescuiasca si pe mine? platesc bine!
daca nu, reconfigurez traseu si vin eu la un punct de intalnire mai usor pt voi.
astept provocari!
am pus din nou intrebarea asta, pt ca vad ca nimeni nu are loc si pt mine.... :((
nu stiu cum am sa ajung la cozia.
trebuie sa studiez bine problema! :-[