Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (46/47) > >>

wonderland:
wow. sunt fără cuvinte. azi am primit newsletterul și am simțit o atracție inexplicabilă pentru această acțiune. Acum mă uit la poze și mă întreb dacă au și rol de...(auto)evaluare, (auto)selectare a participanților. :D.

Mimi:
Wow,ce bine ca am vazut pozele abia dupa ce am achitat avansul...sper ,totusi, sa ma descurc...

admin:
Mimi cu siguranta te vei descurca, nu-ți fa probleme! Știu cum urci și..  :dance:

Mimi:
 Multumesc de incurajare,Gigi !

mvjhon:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 18 Mai 2012, 09:01 ---Cred ca intre timp Iulia le-a primit de la mine. Le-am trimis in valuri... Atata am invartit pozele astea... si acum le mai frunzaresc...  ::) Cineva care le-a vazut (si care, din pacate, n-a fost) mi-a scris  "Marie,.... de 3 ore ma tot uit la poze....... "
Cine mai vrea, sa ceara si i se va da!  :)

--- Terminare citat ---

A-nceput de ieri sa-mi bata cate-un gand, acum a stat :) si de cand am vazut unele poze de aici, imi vine in minte melodia think twice

Mari_a te rog sa-mi dai si mie pozele, sa vad la ce ar trebui sa ma inham. Sau Gigi sau Oricine mai urmareste topicul asta si are pozele.
Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă