Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
malina dragomir:
Multumesc Maria, sunt grozave.....si se vede ca v-ati simtit bine impreuna, care erai tu de acolo? Am identificat-o doar pe Caroline...adica asa cred :D Stii cine merge in Retezat dintre voi?
Mari_a:
--- Citat din: malina dragomir din Vineri, 18 Mai 2012, 13:03 ---care erai tu de acolo? ...cine merge in Retezat dintre voi?
--- Terminare citat ---
Cum care? Cea mai frumoasa, desigur! :giggle:
O sa ne adunam mai multi in Retezat, mai vechi si mai noi... abia astept! *|* (Pacat ca unii o sa fie plecati in voiaj... o sa fie o penurie de pungi.... :giggle: )
paulette:
Salut tuturor,
Sunt super pozele, si mor de ciuda ca nu am mers si eu... La anul, daca se mai organizeaza excursia asta, prima ma inscriu ;)
Puntea aia a "suspinelor" mi-a facut cu ochiul... :)
Mari_a:
Eu nici acum nu sunt acasa :giggle: (bine, de obicei sunt cam.. "plecata"! )
Am primit azi poze de la Dian. Multumesc, foarte frumoase. Pun aici cateva:
Pavel pe carari de munte... neumblate!
Puntea suspinelor vazuta din alt unghi
Si cea mai tare dintre toate: ajunsi sus! ;D
dauina:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 18 Mai 2012, 09:01 ---Cred ca intre timp Iulia le-a primit de la mine. Le-am trimis in valuri... Atata am invartit pozele astea... si acum le mai frunzaresc... ::) Cineva care le-a vazut (si care, din pacate, n-a fost) mi-a scris "Marie,.... de 3 ore ma tot uit la poze....... "
Cine mai vrea, sa ceara si i se va da! :)
--- Terminare citat ---
^-^
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă