Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
Mari_a:
--- Citat din: dauina din Miercuri, 16 Mai 2012, 22:25 ---Maria, nu ma bagi si pe mine in CC sau macar BCC
--- Terminare citat ---
Sigur! Te-am.
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 17 Mai 2012, 08:46 ---wow, pe ce carari de munte ati mers si la ce inaltime !! :D
curajosi sunteti
--- Terminare citat ---
Dap. Unii foarte! Se cuvine sa punem aici si "puntea suspinelor". Deviza: nu privi in jos!
Pavel statea pe pomul ala si-i ajuta pe cei care treceau. (Pe mine nu - pen'ca nu m-am incumetat sa ma duc pe-acolo... )
--- Citat din: nickyblu din Joi, 17 Mai 2012, 09:45 ---cu cat sunt mai traznite, cu atat mai bine :thumbup:
--- Terminare citat ---
Near, far, wherever you are... cu Leonardo di Caprio, da' fara Kate Winslet ;D
Pozele le punem cu TinyPic. Mari, mici, cum or fi, sa fie aci! :D
almi_gabi:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 17 Mai 2012, 09:56 ---Cum faceti de puneti poza full pe pagina? De cate ori postez eu apare ca atasament si e mica-mica :)
Hmm........."mica".............ce naiba inseamna "mica"? ;D
--- Terminare citat ---
gasesti explicat la sectiunea de tutoriale cum se procedeaza! :)
--- Citat din: Mari_a din Joi, 17 Mai 2012, 10:24 ---Se cuvine sa punem aici si "puntea suspinelor".
--- Terminare citat ---
m-ai convins :faint:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 17 Mai 2012, 10:24 ---Pavel statea pe pomul ala si-i ajuta pe cei care treceau. (Pe mine nu - pen'ca nu m-am incumetat sa ma duc pe-acolo...
--- Terminare citat ---
da' tu ce-ai facut? ai luat telecabina ?? :magic:
Mari_a:
Io? :giggle: Am dezertat. :P Stii ce frumos e drumul de la Calimanesti pana sus la cabana Cozia? Si ce frumos se vede din masina? :giggle: Are vreo 35 de km, e putin cam accidentat dar, cu un pic de grija si de indemanare la volan, il urca orice masina. (Evident ca n-am condus eu!!! Multumiri pentru drum! :-* ) Erau sus si masini mai joase, cum ar fi un VWGolf II, un Ford Fiesta, niste Dacii.... Soseaua te trece Oltul, pe urma te duce prin niste sate valcene pitoresti - dupa care incepe portiunea de drum forestier, pe urma serpentine, pe urma in stanga prapastie (pe urma numai prapastie :o ), pe urma prin padure pana suuuus, in zona prealpina ca asa ne-a invatat Romica pe noi ca-i zice... Si pe urma ne-a dus pe niste trasee de sus, ceva mai usoare in sensul ca mai scurte, ca altfel tot a gasit el niste varfuri pe care sa ne cocoate... Iete:
In spatele si in dreapta stancii era gooool... Se vedea defileul Oltului pana spre Sibiu... Ce mai, a fost frumos, frumos de tot! Multumim, Gigi!
DanaC:
Bestiale poze Kike! Mutumiri fetelor adica si Mari_ei ca ni le-a dat si noua astora mai lenesi. Eram prea (pre) ocupata sa ma tin de stanci nu am folosit aparatul foto mai deloc.
Caroline:
Multu' si eu lu' kike, Codru... si tuturor! Altfel nu apucam sa vad "puntea suspinelor", macar in poza, ca - subscriu Mari_a - si eu prefer sa vad ceva pesiaje in stanga si-n dreapta, fie din masina, fie perpedes pe drumul forestier, in loc ca singura mea grija sa fie unde o sa pun piciorul pentru urmatorul pas, cine o sa ma tina de mana sa nu cad si cand o sa se "regularizeze" traseul ca sa apuc si eu sa respir normal... :help:
De aceea, repet, cei care au ajuns sa faca tot traseul merita FELICITARI! A meritat - cred - au vazut si cascada, pe langa Gradina Zanelor... :strambatura:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă